2777
2789

دخترم نزدیک ۵ سالشه

به ژیمناستیک علاقه داره میبرمش باشگاه. ولی توی باشگاه اصلا کار نمیکنه و فقط واسه خودش و توی دنیای خودش راه میره و دقت میکنه توی کار دیگران و تمرکزی روی کار خودش نداره

این باعث شده مربیش فکر کنه یاد نمیگیره. مربی بهم مستقیم نگفته ولی حس میکنم ازش ناامیده و فکر میکنه کندذهن و شُله درصورتیکه اتفاقا همه حرفها و حرکات رو زود یاد میگیره و توی خونه عالی انجام میده

توی کلاس نقاشی هم همینطوره یعنی علاقه داره ولی مرتب در حال دقت کردن به کار دیگران هست و خودش رنگ نمیزنه کار نمیکنه ولی توی خونه با هم کار میکنیم تقریبا میتونم بگم عالی هست

این یه مشکل که میترسم توی ندرسه هم حواسش مدام پی دیگران باشه و کار خودش رو تمرکز نکنه نمیدونم چکار کنم

یه مشکل دیگه هم دارم الان میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال دوست میگرده اگه دوست پیدا کنه هیجانی میشه و رفتار نا آروم پیدا میکنه مثلا جیغ میزنه

میتونید ببرید مشاور 

ولی زیاد نگران کننده نیست چون بچه ان قرار نیس مثل دانشمند عمل کنن

دنبال دوست میگرده اگه دوست پیدا کنه هیجانی میشه و رفتار نا آروم پیدا میکنه مثلا جیغ میزنه

چقد رفتاراش اشناس برام حس میکنم این رفتارارو یه جا شنیدم ولی یادم نمیاد واس چی بود این رفتارا

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

ببین می‌دونم که دخترت احتمالاً خیلی باهوشه ولی دقت و تمرکز روی کار خودش نداره خوب بهتره ببریش پیش یه روانشناس کودک اون باهاش کار می‌کنه بهتر می‌تونه یاد بگیره و کارهاشو انجام بده

نگران نباش بچه ان دیگه بازیگوشی دارن داداش منم میبینی یه چیزی رو میگی تو فضاست ولی یاد میگیره بعدا& ...

واقعا حس میکنم توی کلاس توی فضا سیر میکنه ولی بعد عین همون حرکات رو توی خونه میزنه یا خودم که بهش یاد بدم بعد چندبار تمرین عالی یاد میگیره

آخه دوس ندارم گیج جلوه کنه😔

توی کلاس نقاشی هم همینطوره یعنی علاقه داره ولی مرتب در حال دقت کردن به کار دیگران هست و خودش رنگ نمی ...

دقیقا دختر منم اینجوریه بسیااااار کنجکاوووو

حتی میبرمش پارک یکجا بند نمیشه هنوز بازیش تموم نشده زود میره سراغ یکی دیگه

سرکلاس حواسش به بچه هاس که چیکار میکنن نمیکنن

ولی دختر منم خیلی باهوشه مثلا کارتونای مفهومی نگاه میکنه قشنگ میاد توضیح میده وحتی سوالای جالب براش پیش میاد مثلا یبار بهم گفت چرا فرمون ماشین ما سمت چپه ولی توکارتون راست هست!

یعنی باهوشه دقت داره ولی زیادی کنجکاوه

بعدسقط مجدد،کنجدی اومد تودلم لطفا برای تشکیل قلبش دعاکنید♥

با مشاور صحبت کنید بهتره 

قبلشم توی نت سرچ کن علائمشو حتما  

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

اعتماد بنفسشو بالا ببرید 

بهش بگید تو خیلی با استعدادی سر کلاس هم اینطوری با دقت باش روی کار خودت بزار معلمت تشویق کنه 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌