2777
2789
عنوان

اصلا جوون ندارم

94 بازدید | 8 پست

نمیتونم دو دقیقه سر پا باشم میخوام پاشم غذا بخورم اما انرژی ندارم جدیدا اینطوری شدم امپول نوروبیون و ویتامین دی ام زدم تاثیر نداشت کسی تجربه ای داره؟ 

خدایاشکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

انشاا… که خداوند به شما انرژی و نشاط بده ، من شخصا هر وقت بیحال  میشم از قرص کمر پودر شده به همراه نبات استفاده می‌کنم کمی آفتاب و بعد حمام که در آخر آب و نمک دریا به بدنم می‌زنم و خشک  می‌کنم دمنوش چهار زیره هم کمک کننده خلق و خو هست 

گوش دادن به صوت قرآن و معنی قرآن و استعمال بوی خوش هم انسان رو سرحال میاره 

یا حق🌻

مرسی کلم فقط از کجا باید تهیه کنم

سلام عزیزم

من خودم قرص کمر رو کامل با پوست از عطاری تهیه می‌کنم قرص کمر در واقع یک نوع آجیل طور هست ، با پوست تفت میدم با در  بسته ( چون مثل پوف فیل هنگام تفت جهش دارن ) بعد از تفت با هاون میکوبم و نبات هم همراهش میکوبم چون بسیار تلخ هست و معمولا حتی دراین حالت باز هم بعدش یک قاشق عسل و بلافاصله آب چون گلو رو نزنه مینوشم یا عرق شاطره و کاسنی چون گرمی زیادی داره این ترکیب بسیار قوی و خونساز و سرحال کننده هست و قدیم به زائوها میدادن هم خوردنی و هم مالیدنی به کمر  جدیدا یک آسیاب نیمه صنعتی کوچیک گرفتم مخصوص آسیاب کردن قرص کمر و زردچوبه و هسته ی خرما و خیلی راضیم 

انشاا… که همیشه سرزنده و سلامت باشید🌻