چند وقت پیش یه تاپیک زدم که یه بچه گربه اومده تو خونه مون باهم ازش نگهداری کردیم براش خونه درست کردیم تو حیاط خیلی گربه ناز و با فرهنگی بود مثل گربه های اهلی رفتار میکرد تمیز و مرتب بود تو باغچه یه قسمتی از خاک رو فقط میرفت چال میکند دسشویی میکرد بعد میپوشوندش اصلا گاز نمیگرد خیلی باهم صمیمی شده بودیم گربه ها معمولا بدشون میاد به شکمشون دست بزنیم ولی این عاشق این بود به شکم بخوابه و قلقلکش بدیم امروز صبح براش تخم مرغ سرخ کردم دادم خورد ناهار گوشتی نداشتیم بهش گوشت بدم و کلاس داشتم گفتم بعد کلاس بهش غذا میدم 😭😭😭ولی بعد کلاسم تموم شد بابام گفت مرده انگاری مامانش اشغالش اومده بود زده بودش کلا گوشت صورتش رو کنده بود و از بالا دیوار پرتش کرده بود پایین 😭😭😭دلم براش کبابه گشنه مرد 😭😭
I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم برای یک دقیقه نتونم نفس بکشم شوکه م کردی اسی 💔
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
سلام خیلی ناراحت کننده بود💔😓 ، چرا گذاشتینش بمونه تو حیاط اگه براش خونه درست کرده بودین؟ نمیگین حیوونا وحشی میان میکنش یا ممکنه فرار کنه؟ به قول خودتون رفته بوده رو دیوار پس موقعیت فرارم داشته، وقتی کوچیکه باید بیارینش داخل