2777
2789
عنوان

جواب درخواست دوستمو چی بدم بنظرتون

185 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه سری لباسو گذاشته بودم داخل پلاستیک که بزارم سرکوچه نیازمند ببره دوستم (من واقعا از وضع مالیش خبر نداشتم چون بهم گفته بود ماهی ۸ تومن میگیره)اومد خونمون دیدشون گفت میخوای چکارشون کنی گفتم میخوام بدم نیازمند حالا امروز بهم پیام داده نگاه میشه اگه خواستی بدیشون به کسی بدیشون من بچه ها لباسای خوبی نیستن من واقعا روم نمیشه بدمشون بهش حالا بنظرتون براش لباس بخرم بهش بر میخوره؟؟؟بنظرتون لباسارو بهش بدم؟

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه خودش خواسته واسه‌ چی بخری

اگه ببینه خوب نیستن ناراحت نشه؟

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

وقتی خودش لباس‌ها رو دیده خوشش اومده پس مشکلی نیستش لباسا رو بهش بدید اگه براش بخری ممکنه بهش بربخوره 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

کاشش برای همون نیازمند هم چنین لباسی که حاضر نیستید به ایشون بدید، میزاشتید زباله. طبق گفته خودتون میگم عزیزم...

و اینکه به دوستتون بگید لباسها خیلی هم مناسب نیستند میارم اما اگه بده عذر میخوام.

من این برخورد میکردم.....

و اینکه ماه ها بعد، یکبار براشون لباس به عنوان هدیه ببرید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

حالا شاید اونم برای خودش نخواد یا خانواده نیازمندی می‌شناسه می‌خواد بده به اونا

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
وقتی خودش لباس‌ها رو دیده خوشش اومده پس مشکلی نیستش لباسا رو بهش بدید اگه براش بخری ممکنه بهش بربخور ...

نه لباسارو ندید داخل پلاستیک بودن 

حالا شاید اونم برای خودش نخواد یا خانواده نیازمندی می‌شناسه می‌خواد بده به اونا

گفت برای خودم

نه لباسارو ندید داخل پلاستیک بودن 

بگو بیا ببین اگه هرکدومو خواستی ببر ولی لباساش زیاد مناسب نیستن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو بهش بده بعد سر مناسبتی براش هدیه بخر که ناراحتم نشه، 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
کاشش برای همون نیازمند هم چنین لباسی که حاضر نیستید به ایشون بدید، میزاشتید زباله. طبق گفته خودتون م ...

عزیز من گفتم میخواستم بزارم سرکوچه حتی من اینکارو شب ساعت ۲ انجام میدم که کسی نبینه ناراحت بشن من خودم بارها لباس خریدم دادم به افراد نیازمند اما اینا واقعا جاشونو نداشتم