kokomeloon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 926 عنوان بلوکه شدن قلب ،،تجربه دارا یا متخصص قلب عروق بیاین 186 بازدید | 6 پست دوستان تورو خداااا دعا کنین برا یکی از مهم ترین فرد زندگیم .این هفته عمل داره قلبش یک طرفش بلوکه شد😭😭😭🥹🥹🥹تورو خدااااا دعاکنین کسی براش این مشکل پیش اومد؟؟ لطفا بیاین تجربه هاتون بگین ،،،چیکارکنم خطرناکه؟؟ دارم سکته میکنم خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم 1402/06/22 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kokomeloon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 926 زندگیمه دارم روانی میشم😭😭تورو خداااا دعا کنین پر بازدیدش کنین هر نفری دعا شفا بخونین خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم
ساناب عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 1930 انشالا زودتر شفا پیدا میکنه عزیزم همیشه برای بیمار با امیدواری دعا کن انرژی مثبت فرستادن خیلی مهمه تو مریضی عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
kokomeloon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 926 انشالا زودتر شفا پیدا میکنه عزیزم همیشه برای بیمار با امیدواری دعا کن انرژی مثبت فرستادن خیلی مهمه ت ... قربونت برم مرسی خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم
kokomeloon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 926 انشالا زودتر شفا پیدا میکنه عزیزم همیشه برای بیمار با امیدواری دعا کن انرژی مثبت فرستادن خیلی مهمه ت ... باورت میشه؟؟ نامزدم زنگ زد الکی منو بترسونه چیزی نبود🥲 خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم
ساناب عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 1930 باورت میشه؟؟ نامزدم زنگ زد الکی منو بترسونه چیزی نبود🥲 😶😶🤦♀️🤦♀️ عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
kokomeloon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 926 😶😶🤦♀️🤦♀️ بخدا مردم سکتع کردم😂🥹😑 خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم