2777
2789
عنوان

معتاد در حال ترک چی بخوره:

5797 بازدید | 12 پست

سلام داداشم داره اعتیاد شیشه ترک می کنه الان. 7روز زیرزمین.یهو خودش اومد گفت یا میمیرم یا سالم می شم.هر چی  خواستیم این چند روز بهش متادون بدیم قبول نکرد .

الان حالش بهتر شده دردش کمتر شده 80درصد .

به نظرتان  چی بدیم بخوره؟

وا متادونم مثل مواد دیگه خوبه قبول نکرد آبمیوه طبیعی بدید کمپوت آناناس موز غذاهای مقوی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمکش کنه😍🥲

ایشالله ترک میکنه حالش خوب میشه 

وایب خوب داد بهم تاپیکت

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

مواد طبع بدن سرد میکنه.پس بهش سردی جات ک اصلا ندید.دمنوش گل گاو زبون و اسطوخدوس بخوره.انجیر خشک و مویز بخوره.شیر ک بهترین دفع کننده سموم بدن.بهش جوجه کباب زعفرونی بدید.حلوا مسقطی.آب و گلاب.انگیزززززه وووووو انگیزه بدید.بادام درختی روزی ۱۴عدد.دنبه گوسفندی بخوره توی آب گوشت

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

سلام و درود به همه دوستان ی سوال داشتم لطفا اونایی که میدونن یا تحربه دارن جواب بدن ممنون میشم راهنمایی کنید من روزی نصف متادون چهل و روزی بیست هزار تومان شیشه مصرف می کنم الان دیکه واقعا خسته شدم می خام ترک کنم. نمیدونم. چه جوری و از کجا شروع کنم

سلام کسی میشناسم با دمنوش گیاهی خونشو پاکسازی میکنه 

خیلی شلوغه و نتیجه میگیرند  خیلی مشاوره هاش عالیه و مهربان و رایگان و آنلاینه 

داروها هم خواستی میفرسته برات درخونتون

حتما بهش پیام بزارید معرفی کنید 

۰۹۱۶۹۴۷۱۲۳۲

خانم رمضانی