2777
2789

سلام منوشوهرم  توزندگیمون خیلی کم پیش میاد باهم دعواکنیم اگه بکنیمم نه پای خونواده همووسط میکشیم نه بهم فحش میدیم ولی امروز نمیدونم چیشد خیلی دعوای بدی کردیم بعدش اون سریع رفت سرکار من خیلی بهم برخورد حرفای خیلی بدی بهم زد بعد دوساعت زنگ زد خیلی صداش خوب بود ونرمال که یه عکس ازکارت بانکیش بفرستم الانم برام یه کلیپ خنده دارفرستاده یعنی واقعا براش مهم نبود یا میخواد راه باز کنه نمیتونه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

شاید فهمیده کارش اشتباه بوده داره اینجوری نامحسوس منت کشی میکنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه قهر نمیکنه خیلی خوبه ادم نرمالیه 

تو هر زتدگی بحث و جدل هست هیچ کس نمیتونه بگه هیچ مشکلی نداریم 

من و همسرمم کلی بحثمون میشه بعد نیم ساعت با یه چایی یا میوه ختم بخیر مبشه دیگه کش نمیدیم 

توام از فرصت استفاده کن وقتی هوا خوبه کشتیتو لنگر بنداز حرفتو دلخوریتو بگو 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

شوهرت نعمته

برا من یه هفتست تو هال میخوابه منم اصلا نگاهشم نمی کنم خیانت اینا هم اوکیه برای آشتی هم از همونجا فقط صداهای عجیب درمیاره گاهی هم میگه من اینجا و تو اونجا امان از درد دوری🌝

یکم سرد برخورد کن میخواد بگه هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و از حرفاش فک کنم پشیمونه..صبر کن بیاد برا عذرخ ...

کلا مردااین ریختین انگار هیچی براشون مهم نیست واقعا یه وقتایی بهشون حسودیم میشه پس چطورماها باشوهرامون دعوامیکنیم حوصله بچه روهم نداریم

اینکه قهر نمیکنه خیلی خوبه ادم نرمالیه  تو هر زتدگی بحث و جدل هست هیچ کس نمیتونه بگه هیچ مشکلی ...

خب منم قهرنمیکنم مثلا بهم زنگ بزنه جواب میدم پیش هم میخوابیم همه چیزمون عادیه حتی حرفم میزنیم ولی مثل قبل صمیمی نیستیم این دعوای شدیدم دقیقا وقتی پیش اومد که داشتم دلخوریمومیگفتم انگاراین چندروزه خیلی شرایط خونمون عجیب شده اصلا مثل قبل نیست هیچی

شوهرت نعمته برا من یه هفتست تو هال میخوابه منم اصلا نگاهشم نمی کنم خیانت اینا هم اوکیه برای آشتی هم ...

یعنی بخاطر خیانت دعواتون شده؟

الان نمیدونم اومدچه واکنشی نشون بدم 

بستگی داره دیگه اگه فوش داده و حرفای زشت من بودم قهره میکردم 

چون خیلی حساسم رو این مورد 

اگه نه  یه مقدار سر سنگین باش گفت چته واسش توضیح بده که ناراحت شدی از رفتارش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی بخاطر خیانت دعواتون شده؟

نه بخاطر بد دهنی بی احترامی لجبازی رفیق بازی

داشتیم می رفتیم خونه فامیلای من این از اول لج کرد چون هرشب با رفیقاشه زورش میاد ماهی یبار منو ببره خونه خانوادم ک ۵دیقه راهه دو ساعت بیشترم نمی مونیم اون شبم خیلی دلم میخواست برم بهتربن لباسمو از ذوق پوشیده بودم ولی به خواستش رسید

نمیدونم چشه از اول این مشکلات بود گفتن درست میشه جوونه بدتر شد