2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست
چند وقته عزادار شده ،؟

۲ و ۳هفته ای میشه

یعنی ۲ و نیم هفته

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خوب مگه چیه چندماه یا یه سال کارکنه یادبگیره

بهترین پیشنهاده ،بنظرم سر پا که شد خودش وایسه پا کار مدیریت کنه .چند ماه از سرکارگر یا یه کارگر باتجربشون کمک بگیره چندو چون کار دستش میاد .

من دوتا عزا پشت هم دارم الان ۵ماهه ولی بالاخره به 

شدت اون موقع نیست هنوز افسرده ام هنوز اشکم جاری هنوز چهره خواهرمو بابام جلو چشمامه ولی زندگی میگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کار برش زدن چند طاقه ای می خواد .. طاقه طاقه پارچه خریدنی می خواد و خیلی کارهای سنگینه دیگه فقط ...

میدونم می‌تونه کارگر استخدام کنه با یه سرکارگرماهر تماماینکارارو واسش انجام میدن اونم بهشون سودبده

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
بهترین پیشنهاده ،بنظرم سر پا که شد خودش وایسه پا کار مدیریت کنه .چند ماه از سرکارگر یا یه کارگر باتج ...

خدارحمتشون کنه عزیزم اره همینه باید زندگی کرد

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
میدونم می‌تونه کارگر استخدام کنه با یه سرکارگرماهر تماماینکارارو واسش انجام میدن اونم بهشون سودبده

متاسفانه نمیشه به هرکس اعتماد کنه همش و بالا بکش چی

تو اطرافمون زیاد داریم ماهر ولی خوب همشون خودشون تولیدی دارن نمونش خود ما

آدم های مورد اطمینان همشون تولیدی دارن

اونایی هم که ندارن یا بلد نیستن یا مورد اعتماد نیستن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خوب مگه چیه چندماه یا یه سال کارکنه یادبگیره

بهترین پیشنهاده ،بنظرم سر پا که شد خودش وایسه پا کار مدیریت کنه .چند ماه از سرکارگر یا یه کارگر باتجربشون کمک بگیره چندو چون کار دستش میاد .

من دوتا عزا پشت هم دارم الان ۵ماهه ولی بالاخره به 

شدت اون موقع نیست هنوز افسرده ام هنوز اشکم جاری هنوز چهره خواهرمو بابام جلو چشمامه ولی زندگی میگذره

شریک بوده،خونه هم نصفش به نام برادشه؟

اره ساختمون ۶ طبقه رو ۲ تا برادر شریکی خریدن  ۴ سال بعد ازدواجشون تازه یک سالم میشه که باز سازی کرده بودن

پدر شوهرش فوت کرده مادرشوهرشم خیلی پیره از اونایی نیست که بالا بکشه دل رحمه از برادرای شوهرش می ت ...

خب اینجا فقط الان مادرشوهرش مهمه که ببخشه حقش رو،من عموم زودتر از پدربزرگومادربزرگم فوت کرد از تمام اموال عموم حتی از حقوقش هم ارث میبردن اما همه رو بخشیدن

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
خب اینجا فقط الان مادرشوهرش مهمه که ببخشه حقش رو،من عموم زودتر از پدربزرگومادربزرگم فوت کرد از تمام ...

دمشون گرم واقعا

مهریه اش رو کامل میتونه بگیره. اگر همسرش زودتر از بچه ها فوت کردن حتی یک دقیقه ، ارث بچه هاش هم میرس ...

نمی دونم چند ثانیه کدوم زودتر فوت کردن 

اما همین قدر شنیدم که هر ۳ درجا فوت کردن

مهریشم ۳۰۰ تا سکست

بهترین پیشنهاده ،بنظرم سر پا که شد خودش وایسه پا کار مدیریت کنه .چند ماه از سرکارگر یا یه کارگر باتج ...

عزمزمه خدا بیامرزتشون ان شاءالله که غم آخرت باشه

درک می کنم خیلی سخته😔

@مدافع_عدالت     ایشون میدونن

ممنون عزیزم لطف کردید