2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست
خودش که مرده ی متحرک میگه هیچی برام مهم نیست مگر اینکه پدرش یا برادرش بیفتن دنبال کارش

طفلک حق داره 😔😔😭😭😭😭😭

ان شاء الله خدا برا هیشکی نیاره 

خیییییلی سخته 😭😭😭😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره ساختمون ۶ طبقه رو ۲ تا برادر شریکی خریدن  ۴ سال بعد ازدواجشون تازه یک سالم میشه که باز سازی ...

خب اگه سند یا مبایعه نامه یا قولنامه ای دارن درشراکت ساختمون.ممکن دوستتون دچار مشکل بشه.بهترش اینه یک وکیل مشاوره بگیره که چطوری سهم الارث ومهریه اش بگیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک حق داره 😔😔😭😭😭😭😭 ان شاء الله خدا برا هیشکی نیاره  خیییییلی سخته 😭😭😭😭

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

سخت یه وعدشه🤦‍♀️😭

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خب اگه سند یا مبایعه نامه یا قولنامه ای دارن درشراکت ساختمون.ممکن دوستتون دچار مشکل بشه.بهترش اینه ی ...

تو حال خودش نیست داغه نمی فهمه

چیکارش کنیم

مگر اینکه پدروبرادراش بیفتن دنبال کارش

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

اصلا سرخود کاری نکنه حتما باوکیل مشورت کنه وکیل بگیره 

همین موردو داستیم توفامیل خانم شکایت کرد بعداز کلی مراحل ثابت شد اول پدر فوت شد بعد فرزندش وتمام ارث به مادر رسید

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
اصلا سرخود کاری نکنه حتما باوکیل مشورت کنه وکیل بگیره  همین موردو داستیم توفامیل خانم شکایت کر ...

اره پدرش گفته خودم می افتم دنبال کارش

گواهی اورژانس میتونه کمک کنه،ساعت مرگ ثبت میشه

نمی دونم حتما گفتن بهشون من خبر ندارم

جرات ندارم از خودشم چیزی بپرسم حالش خیلی خیلی خیلی بد که چه عرض کنم افتضاحه

حق داره پس .بعداز چهلم  آروم تر میشه هرچند غم بسیار بزرگیه.خدا بهشش آرامش و صبر بده

خودش میگه منم به ماه میکشه دووم نمیارم دق مرگ میشم یکی نه دوتا نه سه تا از عزیزترین کساش که بجونش وابسطه بودن

آدم بعضی چیزها و می بینه میگه ایکاش می تونستم براش کاری کنم ایکاش قادر بودم این غم بزرگ و از دوشش بردارم 

ایکاش می تونستم تسکینی باشم برای قلب شکستش 

ای کاش توان این و داشتم که حداقل یکی از عزیزانش و به زندگی برگردونم ولی صد حیف و صد افسوس که تواناییش و ندارم

خودش میگه منم به ماه میکشه دووم نمیارم دق مرگ میشم یکی نه دوتا نه سه تا از عزیزترین کساش که بجونش وا ...

خدا کمکش کنه ،ان شاءالله بتونه به خودش بیاد .مادرمن که بچه ۵۰ساله شو از دست داد ۵ماهه داره ناله میکنه داره خورد میشه چه برسه این خانم جوان ....خدا بهش تحمل بده ،صبر حضرت زینب بده

خدا کمکش کنه ،ان شاءالله بتونه به خودش بیاد .مادرمن که بچه ۵۰ساله شو از دست داد ۵ماهه داره ناله میکن ...

خدا بیامرزه غم اخرتون باشه

لوازم تحریر خریده بود برای بچش به اونا نگاه می کنه زار می زنه

داداشش گفته همه رو می رم آتیش میزنم چون ابجیم داره با دیدنشون آتیش میگره😭