2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست
بله اتفاقا وقتی مرد زنده است سالی یه سکه به زن میدن ولی اگه بمیره خونه وچیز داشته باشه کامل به زن می ...

باز جای امیدواری هست

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل شوهرش چی بود

تولید کننده بود آشنای همسرمم بود

تو بازار هم مغازه اجاره کرده بود

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ببین تو اصلا بدترین شرایط ممکن رو درنظربگیر هیچی بش نرسه یه طبقه بش میرسه پس نترسه

خدا کنه

خودش میگه بقیه الکی دارن جوش می زنن اون برادرشوهر که من دارم و شریکه نمیذاره به من چیزی برسه

ببین  اقاهه ک فوت شده اموال هم بنام اقاهه هستن میتونه طلب مهریه کنه ازاموال شوهرش بهش مهریه مید ...

ممنون از راهنماییتون

اینکه خودش اصلا تو حال خودش نیست

تا قبل اینکه بالا بکشن پدر و برادر خودش باید دست به کار بشن

کاش صبح میپرسیدی که بره اجرا بزاره ،مهریه شو میتونه بگیره چون همسرش مال واموال داره  

اره بازار مغازه اجاره کرده بود ۲۰۰ میلیون فقط پول پیش اونجاست

تولیدی داشت ۳۰۰ میلیون فقط پول پیش اونجاست

بدون پول پیش ها نزدیک ۲ یا ۳ میلیارد فقط سرمایه ی کارشه 

خداروشکر تو کارش شریک نداشت

بابا اصلا گوش نمیده تا حرف می زنیم ضجه میزنهداونا رفتن دنیارو نمی خوام و فلان الان توحال خودش نیست داغه نمی فهمه

بقیه هم گفتنی میگه بی خیال شید برادرشوهر شریکم نمیذاره به من چیزی برسه

خوب زنشم همون کار شوهرشو ادامه بده  

نذاشت دیگه عین شوهر من که نمی ذاره ما هم تولیدی داریم

نمی ذارن بریم کار کنیم براشون افت داره زن صاحب کار  کار کنه ۱۸ ساله تولیدی داریم

۱۳ ساله ازدواج کردیم داریم میگه بیا سر بزن خوش آمدی ولی کار نکن آنقدر دوست داشتم عین کارگران برم کار کنم یاد بگیرم میگه نه که نه

شوهر دوستمم همین بود یه جورایی آشنای نزدیک بودیم با هم رفت و آمد داشتیم و من و زنش دوست صمیمی هستیم دوست خانوادگی هستیم نه اجتماعی

نذاشت دیگه عین شوهر من که نمی ذاره ما هم تولیدی داریم نمی ذارن بریم کار کنیم براشون افت داره زن صاح ...

خوب مگه چیه چندماه یا یه سال کارکنه یادبگیره

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
متاسفانه این قانونه  ک قانون ایران هم هیچ حمایتی از زنان نمیکنه  💔

خیلی مضخرفه حتی تو عدالت خود خدا هم قفله بخدا

خوب مگه چیه چندماه یا یه سال کارکنه یادبگیره

میدونی کار سخته سنگینه این که شاید بتونه بره یاد بگیره برای کسه دیگه کار کنه

ولی اینکه مسئولیت یه  تولیدی و گردن بگیره خیلی خیلی سخته

میدونی کار سخته سنگینه این که شاید بتونه بره یاد بگیره برای کسه دیگه کار کنه ولی اینکه مسئولیت یه&n ...

نمی‌دونم ولی همون کارگرانی شوهرش واسه خودش کار کنن. 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
نمی‌دونم ولی همون کارگرانی شوهرش واسه خودش کار کنن. 

اخه کار برش زدن چند طاقه ای می خواد .. طاقه طاقه پارچه خریدنی می خواد و خیلی کارهای سنگینه دیگه فقط مختص مرده

این کار آدم خودش و می خواد که بلد باشی مدیریت کنی خرید و فروش ریز به ریز همه چی 

یه جا که سوتی بدی ورشکست میشی