2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست
ببخشید من بجای زنه بودم خودکشی میکردم.  

از همین نگرانیم

جونه ۳۲ سالشه

بعد تصادف یه سکته ی کوچلو زد لب و دهنش  خیلی خیلی کج شد ولی شکر خدا همون موقع توی بیمارستان بود و تحت نظر خطر رفع شد

دکترا گفتن همین سکته رو تو خواب می زد فوت کردنش صد در صد بود دور از جونش

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق نمیدونم ولی به اندازه مهریه اش میتونه از خونه ارث ببره 

ارثش ۳۰۰ سکه ی تمامه 

بعد مرگ شوهر مگه مهریه میدن به زن؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
دوستت اگه مهریه‌شو بزاره جرا چون جزو دیون ممتازه خونه و دیه و همه چیز می‌رسه به ایشون شوهرشم که اگر ...

بیمه نبودن حقوق بهش نمی رسه متاسفانه

دیون یعنی چی؟

ولی مهریش ۳۰۰ سکه ی تمامه 

خونه رو خریدنی کل طلاهاش و فروخت

۶طبقه خریدن یعنی سه طبقش مال شوهرش بوده خوب بستگی داره مهریه چقدرباشه

آره دقیقا ۳ طبقه خونه برای اینه

۱۳۰ متره هر طبقه

مهریش ۳۰۰ تا سکه ی تمامه 

نه عزیزم فک نکنم به برادرش چیزی برسه  بگو مهر شو بزاره اجرا  هم ارثیه خودش هم ارثیه بچه ...

خودش که مرده ی متحرک میگه هیچی برام مهم نیست

مگر اینکه پدرش یا برادرش بیفتن دنبال کارش

من شنیدم از وکیل که اگه مرد بمیره و وارث نداشته باشه از بچه، به زن میرسه و خانواده مرد یعنی خواهر بر ...

خدا کنه مهریش ۳۰۰ تا سکه ی تمامه

ولی مگه شوهر فوت کنه مهریه به زن میدن؟

اول از همه مهریه اش رو اجرا بذاره تا از پول خونه مهریه اش رو بگیره... بعد هر چی موند سهمش از خونه هم ...

نمی دونم ولی شوهرش آدم حسابگری بود 

مثلا می گفت طلاهای فروختنی دستبندم فاکتور نبود می گفت تا پیدا نکنی نمی فروشم چون روم نمیشه برم طلا فروشی بدون فاکتور رفتنی یه جوری نگاه می کنن به آدم

مهریش ۳۰۰ تا سکه ی تمام بود

بعد مرگ شوهر مهریه میرسه به زن؟

آره دقیقا ۳ طبقه خونه برای اینه ۱۳۰ متره هر طبقه مهریش ۳۰۰ تا سکه ی تمامه 

ببین تو اصلا بدترین شرایط ممکن رو درنظربگیر هیچی بش نرسه یه طبقه بش میرسه پس نترسه

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
دروهله ی اول اگر مهریه داره اول مهریه رواز ارث کم میکنن بعدم درزمان فوت اگرفرزندانشون قبل ازشوهرشون ...

اون الان حالش خیلی بده حس و حال شکایت و نداره هنوز تو شوکه نه می خوابه نه چیزی می خوره بی صدا فقط اشکه که سرازیر میشه

پدرشوهرش فوت کرده

مادر شوهرش پیره

هرسه درجا مردن معلوم نیست کدوم زودتر یا کدوم چند ثانیه دیرتر فوت کرده😔

حداقلش من نمی دونم هیچی هم نمیتونم ازش بپرسم به اندازه ی کافی نابود شده آدم می بینتش شرمنده میشه ایکاش می تونستم این غم و از رو دوشش بردارم

ی قسمتی از خونه بهش میرسه الباقی بین خانواده همسرش تقسیم میشه البته فک کنم مهریه اشو هم میتونه بزاره ...

یعنی چی یه قسمتی

این زنه که همه ی سختی های شوهر و تحمل می کنه پابه پاش غصه ی دار و ندارش می خوره

وقتی داره تلاش می کنه و داداشش تو سفره و این تو تلاش و زحمت زنم کا از جون و دل براش مایه میذاره و طلاهای خونه ی پدریشم بابت خرید خونه میده

آخرش چرا باید برسه به همون داداش خوشگذرونه 

بیچاره زنا😔

نه عزیزم به برادر و خواهرش فک نکنم چیزی از ارث برسه  تازه اگه چیزی بمونه که معمولا نمیمونه&nbs ...

منون از راهنماییهاتون