2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست
خونش وند می ارزه؟یه پاحد یا سه طبقه؟

۳ طبقه ولی تو یه ساختمون

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خونش وند می ارزه؟یه پاحد یا سه طبقه؟

اره بابا هر طبقه ۱۳۰ متره

صد در صد می ارزه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان زدم تو اینترنت فقط مادرش ارث میبره اونم ۱/۳  برادراش ارث نمیبرن چون زن و مادرش هستن ک ...

این مادرش پیره 

مطمئنه که نمی گیره دل رحم و خدا ترسه و همیشه از مال خودش به بچه هاش می بخشه

مثلا اگه سکه ای ۲۸میلیون باشه بهش ۸میلیاردو۴۰۰تومن میرسه فقط باید مهریشو بزاره اجرا

پس باید یه چیزی هم بذارن رو خونه بدن البته حدس می زنم

خونش سه طبقه هر طبقه ۱۳۰ متره

پس باید یه چیزی هم بذارن رو خونه بدن البته حدس می زنم خونش سه طبقه هر طبقه ۱۳۰ متره

نمیدونم ترسی نداره شایدم اینجوری که من حساب کردم نکنن ولی درکل میگم هیچی بش نرسه یه طبقه بش میرسه

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
مهریه شو بزاره اجرا و همچنین سهم ارث داره  بچه هاشم اگه بعد از شوهرش فوت کرده باشن ارث به خودش ...

مهریش ۳۰۰ تا سکست

اون نمی دونم فقط چندثانیه دیرتر یا زودتر

فقط می دونم هر ۳ درجا مردن پدر و دختر و پسر

پس هیچی به کسی نمیرسه نگران نباشه کل خونه واسه خودشه تازه اگه ماشینی چیزی هم باشه باید بقیه پول مهری ...

ماشین که داغون شد تو تصادف ولی سرمایه ی کارش هم هست فکر کنم دو یا ۳ میلیارد سرمایه ی کارش باشه

من اصلا به مهریه اعتقاد ندارم  ولی اینجور موقع ها ادم میفهمه چقدر خوبه  داداش من فوت کرد ...

خدا بیامرزه برادرتون و

ولی خوب زن داداشتم کاملا حق داشته حتی اگه به بچه چیزی نرسه

ببین  اقاهه ک فوت شده اموال هم بنام اقاهه هستن میتونه طلب مهریه کنه ازاموال شوهرش بهش مهریه میدن بخوبی اموال شوهرو بهش بدن ندن بره هم مهرشو بزاره اجرا همم بگه طلاواینا داده وهمم سهک ارثشم بگیره

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خب دیگه چه غمی داره  

از اینی که باهاش شریکن کمی می ترسه

خودش آنقدر افسرده شده میگه مهم نیست

اطرافیانم میگن میگه مگه اون شریک می ذاره چیزی به من برسه من بی خونه و خانواده شدم

آنقدر زود گریه می کنه آدم جرات نمی کنه حرف بزنه شرمنده میشه البته حق داره

اول مهریه زن میدن.بعد هرچی موند بین وراث تقسیم میشه.به پدر ومادریک ششم،به همسر یک هشتم.و...

مهریش ۳۰۰ تا سکست 

پدرش فوت کرده

مادرشم میگه نمی خواد

ولی از برادر شوهری که شریک بودن می ترسه

اولین کار این تا ارث تقسیم نشده طلب مهریه کنند تا خونه بابت مهریه توقیف بشه بستگی داره بچه ها اول م ...

۳۰۰ سکست مهریش

پدرش فوت شده

مادرش پیره میگه من یه پام لب گوره می خوام چیکار

نمی دونم کدوم چند ثانیه دیرتر یا زودتر فوت کردن.ولی من فقط شنیدم هر سه درجا فوت کردن

این فقط ترسش از برادرشوهر شریکست

بله حتی اگه زن هم فوت کنه مهریه اش رو پدرمادر دختر میتونن بگیرن 

باز جای شکرش باقیه