2777
2789

۴۰۰ ۵۰۰ تومن از حقوقم میمونه  به نظرتون موقع فروش ضرر نداره؟  چون پول بخوام تو حسابم جمع کنم خرج میشه  تجربه هاتونو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت عالیه مخصوصا دراز مدت .

منم واسه جهیزیه مامانم طلا فروخت ، از اون به بعد منم فقط ریز ریز طلا و سکه پس انداز میکنم، فقط اطرافیان متوجه نشن خدایی نکرده گوش به گوش برسه ، گم بشه طلاهات

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ا گه بلند مدت میخواهی نگه داری نه ضرر نداره ولی بنظرم طلای دست دوم بگیری بهتر باشه 

گرفتم یدونه  ولی خب اونقدری پول ندارم که دوباره بگیرم  اونم با پول قرعه کشی گرفتم   خیلی گرون در میاد طلا

تاحالا نفروخته سکه هارو؟  میخوام بدونم راحت فروش میره یا ضرر نکنم  

برای فروش، اون پلمپشو باز میکنن و سکه هارو میسوزونن یا همچین چیزی، چون اقاهه میگفت ممکنه سکه از وزن روی بسته کمتر باشه. حتما از جای مطمئن بخر. چون سود کمی روش داره، ضررش نسبت به قیمت طلا خیلی کمه

من همین یه دونه ام!
منم همین فکرو کردم حالا ب نظرتون سکه پارسیان بهتره یا مثلا بذاریم بیشتر شه طلا بخریم؟؟؟...طلای نو به ...

طلای دست دوم که خیلی بهتره  خودم یه تیکه خریدم. پیشنهاد طلافروش هم طلای بدون اجرت بود. ولی اگه پول کم داری سکه میتونی بخری

طلای دست دوم که خیلی بهتره  خودم یه تیکه خریدم. پیشنهاد طلافروش هم طلای بدون اجرت بود. ولی اگه ...

لامصب انقد طلا گرونه ب نظرت یه وقت یهو نمیاد پایین ضرر بشه؟؟...مثلا یکی دو سال نگهداریم خوبه؟

لامصب انقد طلا گرونه ب نظرت یه وقت یهو نمیاد پایین ضرر بشه؟؟...مثلا یکی دو سال نگهداریم خوبه؟

طلافروشه هم بهم گفت اصلا به فکر فروش نباش به این زودیا  موقعی سود میکنی که چندسال نگهش داری  ن بابا ضرر نمیکنی