2777
2789

💕 اکثر بانوانی که اهل فعالیت‌های مختلف اجتماعی، هنری، علمی و ... هستند وقتی مادر می‌شوند، دچار حالت افسردگی و خمودی می‌شوند.

💕 این احساس به این دلیل است که فکر می‌کنند فرزندان، مانع رسیدن آنها به اهدافشان هستند. 

🔻 اما لازم است توجه کنیم که با وجود فرزندان هم می‌توان به سایر اهداف رسید. مهم نیست سرعت رسیدن به اهداف چقدر است، مهم این است که یک مادر، در جهت رسیدن به اهدافش تلاش کند. 

این تلاش در راه هدف، حال یک مادر را خوب می‌کند. 

💕 یک نکته مهم این است که مادری که چند فرزند دارد، نباید برنامه ساعتی برای خود بچیند. 

چون فرزندان در طی روز، نیازهایی دارند که باید برآورده شود و طبق برنامه عمل نکردن، ممکن است حال مادر را بد کند. 

اما برنامه‌های روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه و حرکت طبق آنها، حال خوبی به مادر می‌دهد.

💕 یک مادر می‌تواند حتی با وجود نوزاد و شیرخوار، در زمان‌هایی که بچه‌ها خواب هستند یا بچه را شیر می‌دهد، در جهت هدفش گام بردارد. 

مثلا از کلاس‌های صوتی استفاده کند یا کتابی در کنار خود داشته باشد و مطالعه‌ کند.

بعله

بعد صبح تاپیک زده بودن میگفتند اونایی که بچه نمیخوان میگن برید تحصیل کنید گروه هدفمند هستند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منکه ربطی نداره؛ ولی خب مادران چندتا بچه بیارن که چی بشه؟؟ آیا از جان خود سیر شده اند؟؟؟ آیا میخواهند تمام عمر را به شیر دادن و پوشک عوض کردن و خوابوندن بچه و نق نق های بچه سپری کنند؟

**خواه پند گیرید و خواه ملال**

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**