2777
2789

چن روز پیش بعد ماه ها رفتم خونه مادرشوهرم ،فاصله امون زیاده، پدرشوهر ندارم 

بستری شده بود چن بار همراه موندم بعد مرخص شدنش رفتم خونشون ،هیچی تو خونه نداشت ، خجالت کشیدم

رفتم در حد دومیلیون یه سری وسایل خریدم برنج و مرغ و روغنو ...

اینکه چقدر خوشحال شدو دعا کرد ،بماند 

ولی خیلی ناراحت شدم ، ما هرماه مبلغی به حسابش میریزیم ولی کفاف نمیده 

جز همسر من چهارتا پسر داره ،واقعا چطور میشه با چشمشون میبینن هیچی نداره ولی براش نمیخرن 

هنوز ناراحتم با اینکه یه هفته ازش گذشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه مادرشوهر تو قدرشناسه.  منکع اگه دستمو تا آرنج بزارم تو عسل بکنم تو دهنش بازم غریبه ام و دوسم نداشت... 

منم باهاش قطع رابطه کردم. فقط شوهرم می‌ره میاد

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

یکی به من بگه چیکار کنم قرص جلوگیری میخورم و اعصابم داغونه مادرشوهرم از دیروز اومده خونمون نمی تونم حرفهاو تیکه های ریز که میندازه تحمل کنم ازیه طرف ازش پذیرایی کنم از یه طرف زخم زبون هاشو بشنوم خودش میدونه شوهرم خسیس و بداخلاقه داره از خوشبختی و خرج و مخارج دختراش میگه که دلم بسوزه شوهرم هم تا مادرش رو میبینه جو گیر میشه میگه من هرچی درمیارم میریزم تو شکم زن و بچه ام هیچی نگفتم چون میدونستم چیزی بگم جلو مادرش بهم بی احترامی میکنه ولی فقط خرج برنج و گوشت و چیزهای ضروری مبکنه نه بیشتر 

قابل توجه جمعیت اشون عروس خوبی نیست مادرشوهرش خوبه هر وقت هزارتا بی احترامی دید بعد دوباره اینکارو ...

چقد تو بدی

مگ بقیه بی احترامی ببینن تحمل میکنن؟؟

مگ قراره بی خودو بیجهت بی احترامی کنه مادرشوهرش؟؟

در ضمن وظیفه ای در مقابل مادرشوهرش نداره و فقط داره لطف میکنه

کسی ام ک لطف کنه آدم خوبیه

یکی به من بگه چیکار کنم قرص جلوگیری میخورم و اعصابم داغونه مادرشوهرم از دیروز اومده خونمون نمی تونم ...

منم برا کیستم دارم جلو گیری میخورم داغونم درد چشم دارم دلدرد دارم یسره میپرم ب جون همه عذاب وجدان دارم 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍