2777
2789

الان زندگیتون چجوریه شوهرتون با این  که قبل خودش با کسی نبودید چجوری برخورد کرد قدرتونو بیشتر دونست یا شوهرتونم مثل خودتون بوده یعنی مثل خودتون با کسی نبوده من خودم با هیچ پسری ارتباط نمیگیرم حتی تو ایسنتا ریکوئست پسرارو قبول نمیکنم ولی خب اطرافیانم اینجوری نیستن میخوام ببینم ارزش داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم اعتماد کااااااامل داره. با هر کی هر جا هر جور برم، شک نمیکنه. هررررگز گوشیم رو چک نمی کنه. آزادم با مردا هر تایمی بخوام حرف بزنم چون اهل سو استفاده نیستم. البته بگم مذهبیم ولی شوهرم نیست

دوستم با هیچ پسری دوست نبود شوهر کرد شوهرشم عیاش ب تمام معنا حالا به دوستم محبت نمیکنه نمیخادش چون اعتقاد داره باید با پسری دوس میشد و حداقل کافه رفتنی میفهمید چطور میرن ، یا دوستم از هیچی کم نداره میگه چون اندامش هیکل تراشی نشده حسی بهش ندارم  ، نفهمی شوهر سخته ربطی ب گذشته نداره 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اگه فکر میکنید به صرف اینکه قبل از ازدواج با هیچ پسری ارتباط نداشتید و فلان و بهمان اونوقت همسرتون بیشتر قدر شما رو میدونه بدون که داری زندگی رو فقط به خودت حروم میکنی ...اصلا رو قدر دونستن مردها هیچ حسابی باز نکنید ...زندگی مشترک چم و خمهای خودش رو داره که اصلا به این چیزا مربوط نمیشه ...

والا ما دیدیم دختره قبل از ازدواج به صد تا داده بعد که ازدواج کرده شوهره براش میمرده ...برعکسش هم که تا دلتون بخواد ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........