2777
2789
عنوان

خانمایی که قبل شوهرتون با پسری نبودید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 34 پست

من باکسی نبودم ولی شوهرم تاحالانپرسیده باکسی بودی یانه خودسم باکسی نبوده قبل ازدواج ولی برای پزدادن میگم پسرخالم مثلاخواستگارم بوده مونده به اخلاق شوهرمثلادخترعموم قبل شوهرش باکسی بوده شوهرش فهمیدمیخواست طلاقش بده مانذاشتیم گفتیم باکسی نبوده

به خاطر شوهر اینده ات خودتو پاک نگه ندار

به خاطر قلب و روح خودت و خدایی که تو رو به این زیبایی خلق کرده، خودتو پاک نگه دار....

نتیجه اشم از طرف خدا میبینی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم تاحالا با کسی نبودم ولی مثلا آقایون این فکرو در مورد خودشون میکنن؟؟؟ کهبه کسی نگاه نکنن و دوست نباشن که اولین باشن برا زنشون و زنشون برا خودشون؟؟ 

خو میخوام ارزش ندن با اون قیافه هاشون 

توروخدا این حرفارو نزنید اینقدر این عتیقه ها پررو نشن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
شوهرم هم قبل من با کسی نبوده ، ارزش کارت رو اینجور مسائل قرار نده ارزش کار شمارو خدا قراره بهاش رو ب ...

میدونم درست میگی ولی خب گاهی وقتا اینکه کسی نیست باهاش صحبت کنی و اون حس تنهایی سخته ولی من همیشه دوست دارم کسی که باهاش ازدواج میکنم اولین نفرش باشم بخاطر همین هم خودمم سعی میکنم که اینجوری بمونم 

از زندگیتون راضی اید الان 

اره خوبه . بالاخره مشکلات هست اما از زندگی و همسرم راضیم. ارامش داریم . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

معلومه که ارزشش رو داره هرجا بخوام میزاره میرم کلا آزادم هر تفریحی هر جایی اصلا شکاک نیس مثلا میگه اگه من به تو اعتماد نداشته باشم پس به کی دیگه اعتماد کنم.کلا مجردیم هیچ احدی جرئت نمیکرد نزدیکم بشه مگر برای امر ازدواج اونم اول با خانواده ام صحبت میکردن بعد خودم.اگه مسئله ی پیش بیاد صد در صد پشت من چون  اعتماد و داره ومیدونه من دروغ نمیگم بهش.بارها شده مسئله ای پیش بیاد که هرکسی بود نمی‌گفت ولی من گفتم بهش تا اینکه از غریبه بفهمه

اینکه شما اولینش بودید

بودم خوب

شوهر نکرده بودم که قبلش 

هرچند به نظرم اصلا اهمیتی نداره چون میشناسم پسری و که با خانمی ازدواج کرد که جدا شده بود و اون خانم رو چشماش جا داره

پس الکی برای خودت توقع ایجاد نکن

از خدا بخواد مرد خوب نصیبت کنه اول بودن مهم نیست آخری بودن مهمه

تو اطرافیان مورد اینجوری ندیدید 

نه، ولی به نظرم همه چیز به شخصیت مرد بستگی داره، من قبل از شوهرم دو سال با پسری دوس بودم ،قبل از ازدواج با همسرم کاملا همه چیزو گفتم حتی شوهرم با اون آقا صحبت هم کرد، الان ده ساله ازدواج کردم یکبارم شوهرم به روم نیاورده خییییلی هم دوسم داره

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊