2777
2789
دیپلم ردی ها . ترک تحصلیلی ها. خانم یا اقا فرقی نمیکنه. در کمترین زمان ممکن دیپلم بگیرید. و انشاء... وارد دانشگاه شوید هر سوالی دارین میتونید بپرسین تا راهنماییتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خریدنی نیست . دوره ها و ثبت نام اینترنتی شده. از هر کجای کشور که باشین مبتونید مدارک رو ایمیل و ادامه تحصیل بدهین به جز دروس نهایی که حتما باید حضوری باشه... غیرحضوری هم امکان داره. البته شهریه هم داره که بستگی به این داره سال چندم باشین و چندواحد تا دیپلم فاصله داشته باشین
دور ه های راهنمایی داریک کسی ترک تحصیل کرده باشه میتونه سیکل بگیره دبیرستان ترک تحصیل کرده باشه میتونه یه دیپلم راحت مثل کاردانش بگیره پیش دانشگاهی نخونده باشه یا دیپلم کاردانش مثل خیاطی یا حسابداری خونده باشه و بخواد بره دانشگاه رشته پرستاری و یا شاخه های پزشکی رو بخونه میتونه پیش دانشگاهی رشته تجربی بخونه
من دوم دبیرستانو نصفه ول کردم حالا میخوام ادامه تحصیل بدم و دیپلم بگیرم ،شرایطش چجوریاس کجا باید ثبت نام کنم شهریش چقدره ؟؟
درصد کمی از انسانها نود سال عمر می کنند ومابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند...