2777
2789
عنوان

با این بچه چهه رفتاری بکنم

2222 بازدید | 10 پست

عزیزان یه بچه ده ساله دارم تمام ساعات بیداریش سرش توی موبایل هست و بازیهای کامپیوتری. به شدت نگرانش هستم . هیچ علاقه ایی به تفریحات دیگه نشون نمیده . میهمانیم بریم باز با موبایل مشغوله چکار کنم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم همینه تقریبا.البته ۳سال بزرگتره.شکر خدا مدرسه داره باز میشه دیگه مجبورن کم نگاه کنن

کاری نمیشه کرد 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

گوشی رو ازش بگیر همین 

بهش زمان بده روزی دو ساعت فقط می‌تونه بازی کنه 

تو مادرشی قوی خودتو نشون بده جلوش کم نیار که سوارت میشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
گوشی رو ازش بگیر همین  بهش زمان بده روزی دو ساعت فقط می‌تونه بازی کنه  تو مادرشی قوی خود ...

عزیزم من خودم رییس یه دبیرستان با ۷۸0 دانش‌آموز و بیش از چهل نفر کادر آموزشی هستم به خوبی هم از عهده کارم بر میام ولی جلو این دایناسور کم آوردم . 

سلام.عزیزان اینهارو با دقت مینویسم...

وقت بچه رو با بازی با خودتون پر کنید ..کمی غرور بزار زمین..بهش اداب زندگی یاد بده تو یه ساعت باهم برین بیرون یه چیز الکی بزار انتخاب کنه....نزدیکش بشو ...حالشو خوب کن...بگو بیا با گوشی مثلا برامن یه شلوار انتخاب کن...رفیق شو

۲.  دیدن فیلم های مستهجن مخصوصا از طریق بچه بزرگتر وتعریف اون واسه کوچکتر ها که باعث هیجان میشه و

۳ مواظب خلوت های جنسی و لباس پوشیدن هاتون تو خونه باشین مخصوصا پسر ها که خیلی دنبال کشف نقاط حساس خانم ها هستن...دنبال نقاط جنسی در گوشی هستن چون ازاد هست

۴ وای فای محدود بشه و داده نگیر..کمی محدودیت و خود بزرگتر ها هم با برنامه گوشی رو باز کنن..مثلا ساعت نه تا ده  وای تو در یخچال همه ساعت های کار با گوشی بنویسن...واون ساعت مزاحم نباشیم

۵ شادی و مسخره بازی و تفریح بیارین خونه جذابیت گوشی از بین میره...