2777
2789
عنوان

فقط خدا با ما دشمنی داره🙂🙂

338 بازدید | 45 پست

پنج دقیقه اومدم پایگاه سلامت محله 

سه قلو دیدم

دو قلو دیدم

باردار دیدم

خدایا فقط بچه ما اضافیه این دنیا؟

اون دنیا حتما میپرسم چرا؟

@سیلواناااااز  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خ از کسایی ک بچه دارن واقعا لیاقت اون بچه رو ندارن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هرچند برام دیگه بچه مهم نیس و نداشتنش رو دیگه  بهتر از داشتنش میدونم تو این اوضاع 

ولی همیشه  سوال منم از خدا همینه

خب خدا جون تولید مثل رو چرا برای  عده آرزو کردی 

تولید مثل ک برای خدا کار شاقی نیست 

چرا چیزی بنام نازایی بوجود اوردی؟؟؟

ولی خب خدا تو قرآن بهمون گفته ک قرار نیست همه بچه دار بشیم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
پارسال باردار شدم سقط شد امروزم پریود شدم😔

ظاهرا خدا ما رو لایق نمیبینه🥲

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺