2777
2789
عنوان

فقط خدا با ما دشمنی داره🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 45 پست
اطرافم هرکی لب تر کرد باردار شد اون وقت ما....

دقیقا 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

ان شا الله به حق خاتم انبیا خدا بهتون بچه سالم و صالح میده

توکل به خودش که قهار تر از همست و بنده هاشم خیلی دوست داره

برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی،پیش کاراموزا نرید

مزاج بدنتون مشخص میکنن و بر طبق اون داروی بدون عوارض گیاهی میدن که رحم و تخمدان گرم و فعال شه و تنبلی کنترل شه

داروهای شیمیایی فقط بیشتر عوارض دارن و به محض قطع کردن دوباره مشکل ایجاد میکنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافم هرکی لب تر کرد باردار شد اون وقت ما....

منم دوماه پیش بعد کلی سختی باردارشده بودم سقط شد💔

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

سلام دوست سمانه ای ؟رمزشو فراموش کرده نمیاد سایت ، منو سمانه هم همینو میگیم چند ساله تو اقدامیمیم همه سایت باردار شدن ما دو تا هنوز هیچی من که سنم هم بالاس .....  انشالله که خدا به دلت نگاه کنه عزیز همدیگه رو دعا کنیم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
 ظاهرا خدا ما رو لایق نمیبینه🥲

بحث لیاقت نیست عزیزم

چون افراد بی لیاقت زیادی  میبینم ک بچه دارن 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

عزیزم شاید اگر از اونا سوال میکردی میگفتن که یه مدت انتظار کشیدن و باردار نشدن و با استفاده از داروهای محرک و قرص و آمپول باردار شدن که باعث چندقلویی شده...مثل دوست خودم...وگرنه همه که این شانس رو ندارن که چندقلو بشه ان شاءالله به زودی هم شما هم کسانی که بچه میخوان صاحب دوقلو بشن💜💜💜

خدا به منم دوقلو پسر بده😅😅😅😅

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام دوست سمانه ای ؟رمزشو فراموش کرده نمیاد سایت ، منو سمانه هم همینو میگیم چند ساله تو اقدامیمیم هم ...

سلام بله دوستشم

عه دیدم چند وقته خبری ازش نیست

دیگه شانس ماست

بله هستم

عزیزم این نمازو می‌خونی ؟ خیلی آسونه همش دو رکعته 

من خلاف ماهایی قبل که همش دعا و نماز و گری

ه التماس بود .ماه پیش دیگه خسته شدم گفتم خدایا هر موقع خودت صلاح بدونی بده 

چشمم خورد به این پست تو اینستا با دودلی خوندم گفتم یا میشه یا نمیشه 

باورت میشه حاجت روا شدم اصلا این نمازی که خوندمو یادم رفته بود چند روز پیش یادم اومد عه من اینو خوندم 

دیگه هیچی نخونده بودم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بحث لیاقت نیست عزیزم چون افراد بی لیاقت زیادی  میبینم ک بچه دارن

شاید خدا اینجوری میدونه🥲

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
وا مشکلت چیه میری یقه ی خدا رو میگیری؟

تو این موارد ما فقط خدا رو می‌شناسیم

شما بهتره داغ دل ما رو بیشتر نکنی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
هرکی هرچی کم داره من درگیردرس دانشگاه بچه دوساله عشق کارخدا دومیو دادمن دیگه میگفتم دشمنیت بامن چیه ...

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
عزیزم شاید اگر از اونا سوال میکردی میگفتن که یه مدت انتظار کشیدن و باردار نشدن و با استفاده از داروه ...

کاری به چند قلوییش نداشتم اصلش که باردار نمیشیمم هم مسئله اس خودش