2777
2789
عنوان

فقط خدا با ما دشمنی داره🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 45 پست
تو این موارد ما فقط خدا رو می‌شناسیم شما بهتره داغ دل ما رو بیشتر نکنی

باشه شما که بنده ی خدا هستین مشکل ندارین همه تقصیرا گردن خداست...شما اگر توی پریود رعایت کنین حموم نرید سه روز اول گوشت نخورید میوه نخورید نصف مشکلات زنانتون حله...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خدا اینجوری میدونه🥲

دختر و زنی ک بصورت نامشروع باردار میشه 

آدم لایقیه؟

زن کارتن‌خواب معتاد چی؟

همه اینها مصلحته  بنظرم یا یک اسپرم و تخمک سالم و شرایط جسمی سالم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ممنونم ازتون نازنین 

قربونت مطمعنم حاجت روا میشید 

اگه بتونین قم هم برید زیارت خیلی عالیه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
باشه شما که بنده ی خدا هستین مشکل ندارین همه تقصیرا گردن خداست...شما اگر توی پریود رعایت کنین حموم ن ...

حرفاتون خنده داره ....یا هنوز از علم پزشکی و موارد نازایی خبر نداری یا خب فقط حرفا خودت قبول داری 

ب هرحال

باشه عزیزم 

حق باتویه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
باشه عزیزم وقتی پریودم تموم شد میخونم.ممنون

خواهش میکنم برات صلوات فرستادم ایشالله زودی مامان میشی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
تو این موارد ما فقط خدا رو می‌شناسیم شما بهتره داغ دل ما رو بیشتر نکنی

😢🤌والا حق

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
قربونت مطمعنم حاجت روا میشید  اگه بتونین قم هم برید زیارت خیلی عالیه

چه جالب اتفاقا این سفر تو برنامه مون بود

حتما نشونه ای بوده که من پست شما رو ببینم

براتون ۱۰۰تا صلوات میفرستم گلم

دوستتون دارم 💕

چه جالب اتفاقا این سفر تو برنامه مون بود حتما نشونه ای بوده که من پست شما رو ببینم براتون ۱۰۰تا صل ...

عزیزمممم منم یجوری شدم اینو گفتی قلبم اکلیلی شد 

رفتی برای منم دعا کن 

حاجت روا میشی ایشالله 

😢🤌والا حق

ممنونم عزیزم 

برای منی ک ۲۶ ساله بچه دار نشدم این حرفا و رفتارا تکراری شده 

ولی هنوز دل میسوزونه

ممنونم عزیزم  برای منی ک ۲۶ ساله بچه دار نشدم این حرفا و رفتارا تکراری شده  ولی هنوز دل ...

هرکی دردش تو دلع خودشه عزیزم، نمیدونم چرا همه حکمتا واسه ماس؟

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
کاری به چند قلوییش نداشتم اصلش که باردار نمیشیمم هم مسئله اس خودش

بله ولی آیا با بار اول باردار شده بودند؟

خودمم شش ماه طول کشید اولین بچه مو باردار شدم در حالی که هیییچ مشکلی نداشتم دوستم شب اول ازدواج

و دو تا دیگه از دوستام چند سااال منتظر بودن و در آخر خدا بهشون سه تا سه تا داد جالبه دقیقا دوتاشون دوقلو آوردن و یه تکی...اینا همه حکمت خداست و ما انسانها باید تسلیم باشیم و راضی باشیم به رضای خدا اما نباید دست از تلاش و کوشش و دعا برداریم 

شما تا حالا متوسل به امام زمان شدین؟؟؟متمسک شدین؟چند ساله منتظرین؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
حرفاتون خنده داره ....یا هنوز از علم پزشکی و موارد نازایی خبر نداری یا خب فقط حرفا خودت قبول داری&nb ...

اه؟جون من کیستی که باعث میشه شما باردار نشی بری دکتر بخاطر چیه؟بخاطر اینه گوشت میخورید سه روز اول...حالا ناباوری مطلق هم با رحم اجاره ای و یا ای وی اف اینا حل میشه...یا همین تنبلی تخمدان بخاطر حموم رفتنه

اه؟جون من کیستی که باعث میشه شما باردار نشی بری دکتر بخاطر چیه؟بخاطر اینه گوشت میخورید سه روز اول... ...

باشه خانم جان.

شما همه مشکلات ناباروری از همین دریچه ببین