2777
2789

امسال دومین سالگرد داداش مرحوممه مامانم میخواد غذا درست کنه پخش کنه بهم گفت تو هم بیا کمک نمیشد بگم نمیام ناراحت میشد دلش میشکست از اون طرف شوهرم آدم بد جنسیه فقط میخواد منو بچزونه سر اینکه مادرم زنگ زد ی روز گوششو چسبوند گوشی هر جا میرفتم دنبالم میومد منم مامانم چیزی نگفت  لج کرد تو دوست نداشتی من گوش بدم چی گفتی دو هفته ممنوعه بری خونه مامانت ده روز قبلشم نرفته بودم مادرم هر روز زنگ میزنه بیا به ی بهونه ای منصرفش میکنم الان گیر افتادم بگم شوهرم احتمال زیاد لج کنه کلا فردا هم نزاره برم سر قبر داداشم الانم اگرم بر فرض بزاره مثل همیشه میزاره دم غروب که اونا کاراشونو بکنن فقط برم براش غذای دو سه روز رو بیارم اعصابم داغونه

وااای عزیزم هرجوری شده برو

عجب شوهر بیشعوریه انقد پرروش نکن

برو حتما بهش بفهمون دیگه حق نداره بخواد واسه رفتن رو قبر برادرت و کمک ب مامانتم تعیین تکلیف کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزاره و نزاره چیه.... شما برو کمک کن اگر حرفی زد شوهرتون اهمیت نده

درضمن بهش بگو قرار نیس مکالمه ها منو مادرمو شما گوش بدی همونطور که من مکالمه های شمارو گوش نمیدم

زیاد میدون بهش نده خیلی رو دادی

چقدر سخته اینجوری هندل کردن اینجور ماجرا ها واقعا از آدم انرژی میبره من معمولا کوتاه میام ولی یه جای دیگه جبران میکنم چند روز بعدش باهاش صحبت میکنم همینجور که مادر و‌پدر تو احترام میخوان خانواده منم نیاز دارن به احترام پس اگه احترام گذاشتی منم در مقابل احترام خانوادتو میزارم اگه هم نه که از کن انتظاری نداشته باش 

چقدر سخته اینجوری هندل کردن اینجور ماجرا ها واقعا از آدم انرژی میبره من معمولا کوتاه میام ولی یه جای ...

من ۶ ساله ازدواج کردم داداشم کلا با ماشین ۲ دقیقه فاصلمونه ی بار دعوتشون کرده اما اونا بالای ۲۵ بار نزدیک ۱۰ بارشو خودم کنسل کردم  ۵ ۶ بارشو قول داد بریم موقع رفتن میگفت نمیرم بار آخر اونا بیچاره ها دو ساعت سر سفره منتظر بودن ولی خونواده خودش همیشه دعوتن سالی دو بار همشونو با هم دعوت میکنه نزدیک۳۷ نفرن طول سالم هر سری بین ۸ تا ۱۲ نفر ماهی دو بار دعوتن منم اصلا بی احترامی نمیکنم دیگه بی خیالم نه دوستی دارم نه از خونه میزاره برم بیرون حتی آرایشگاهم صلاح کنم نمیزاره کلا کوتاه میام از همه لحاظ ولی خودم افسرده شدم 

یکبار برای همیشه جلوش وایسا نزار بهت زور بگه اعتراض کن سرو صدا کن قهر کن 

این قدر مظلوم نباش

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
اگه موقعیتشو‌ داری برو‌مشاوره 

نمیتونم از بس بد اخلاقه و کتک میزنه من دیگه میترسم کاری کنم نکنه عصبانی بشه واسه همین هیچ کاری نمیکنم تنها دل خوشیم گوشیمه که فیلم نگاه میکنم اونم چند وقت ی بار چک میکنه ولی میدونه کاری نمیکنم گیر میده گوشی زیاد نگاه میکنی کور بشی نمیبرمت دکتر اونوقت هردو چشمم اب مروارید داره گفت بگو مامانت پول بده به من ربطی نداره ارثیه