2777
2789

سلام خانمهای گل.چندساله باوجودتحصیلات بالا هرچی گشتم چون پارتی نداشتم کارپیدانشد.ازطرفی بشدت نیازبه درآمدداشتم.گفتم برم لاین زیبایی بلکه بتونم کمک خرج باشم.چندجاپرس وجوکردم دیدم لاین مژه میگن وسایلهاش ارزونه و میشه توخونه هم کارکرد.یه جاپیداکردم گفت ۲۵۰۰.پولو که کل پس انداز یم سالم بود براش کامل واریزکردم.بهش هم گفتم عجله دارم ولی سه حلسه اونم به فاصله بیست روزبیست روز برام تشکیل داد.درحد نیم ساعت.رو مدل زنده هم کار نکردم.چیزخاصی هم توضیح نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش چرا تحقیق نکردی

خودش مژه کاره مشتری زیاد داره یه تایم خالی نمیذاره اصلا برای من .درموردشم که تحقیق کردم میگفتن کارش خوبه ولی نگفتن باهنرجو چطوره .منم فکر کردم الان بهم جوری آموزش میده بتونم مثل خودش بشم

[QUOTE=309921101]کاش خودت تحقیق میکردی مطمئن می‌شدی باهاش حرف بزن حداقل پشتیبانی کنه ،ازش سوال می‌پرسی جوابتو میده؟[/QUOTE

جواب تلفن نمیده .جواب پیام هم دوسه روز بعد میگه سرم شلوغه .حضوری هم میرم آرایشگاه میگه وقت ندارم