2777
2789
عنوان

تشکر از خانم های فهمیده

113 بازدید | 7 پست

دخترا واقعا ازتون ممنونم. تاپیک قبلی منتظر بودم دعوام کنید. اما همه دلداری دادن و راهنمایی کردن و هیچکس قضاوتم قضاوتم قضاوتم نکرد. چقدر شماها خوبید و حالم بهتر شد. انگار دنیا داره جای بهتری میشه.

من فمنیسم نیستم اما با اطمینان میگم دخترهای سرزمینمون به مراتب از پسرها فهمیده تر و بار درک و شعورتر هستند. دمتون گرم آبجی ها یه سرو گردن بالاترید   

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادمای خوبم زیاده اینجا و شمام خوش شانس بودی ک خوباش اومدن وگرنه بعضیا همچین عصبیت میکنن بیا و ببین پشیمون میشی از تاپیکت

از طرفیم موضوع تاپیکت رو خوندم مسیر زندگیت رو عوض کردب بخاطر گذشته ایندتو خراب نکن توی باغچه زیباترین گلهام کرم هست توکل کن ب خدا و مسیر درستتو ادامع بده مشکلی پیش نمیاد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

عزیزم رابطه داشتن یا نداشتن انتخاب خودته،و مطمئن باش یه پسریکه خودش کلی رابطه داشته هیچ وقت از اونا پشیمون نمیشه و احساس نمی کنه باید بهت توضیح بده،پس خودتم همچین حسی نداشته باش❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
عزیزم رابطه داشتن یا نداشتن انتخاب خودته،و مطمئن باش یه پسریکه خودش کلی رابطه داشته هیچ وقت از اونا ...

ممنون از حمایتت

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
ادمای خوبم زیاده اینجا و شمام خوش شانس بودی ک خوباش اومدن وگرنه بعضیا همچین عصبیت میکنن بیا و ببین پ ...

ممنون از مثال قشنگ و حمایتت

ممنون از مثال قشنگ و حمایتت

امیدوارم بهترینا برات رقم بخور عزیزم تو پیش خدا از خیلیا عزیزتری چون خودت خواستی ک از اون مسیر بیرون اومدی پس لایق ی گزینه خوب و ی اینده خوبی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی