2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ظهر در موردش شنیدم.گفتن نیت کنی بخری بزار کنار.

دلم روشنه ......اتفاق می افته.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

برا ۱۳صفر نبود

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

ب چ نیتی،چ اتفاقی بیفته

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
میگن پارسیان بخرین در همین حدم کافیه  میگن نیت کنید یا ۱۳ صفر یا چهارشنبه آخر ماه صفر  ت ...

ان شالله

در آخرین 4 شنبه ماه صفر قبل از غروب آفتاب زیر آسمان(البته من زیر پنجره رو به آسمون خوندم)اول 2 رکعت نماز حاجت میخوانی و بعد سوره های انشراح،تین،نصر،توحید،یس،فلق رو به ترتیب 6 مرتبه بخوانید و همین اعمال رو قبل از طلوع آفتاب فردا هم انجام دهید با این تفاوت که سوره های ذکر شده رو 7 مرتبه بخوانید به امید خونه دار شدن همه مستاجرا... التماس دعا

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.