2777
2789

خیلی ناراحتم خیلی زیاد ، توی محیط کارم توی پایین ترین سطح داشتم کارمو می کردم چندین سال  

بعد یهو یکی از مدیرهای ارشد اومد منو انتخاب کرد برای کار با خودش به صورت مستقیم ، منم خیلیییی زیاد خوشحال بودم بهم اتاق تک داد تازه کار کردن برام لذت بخش بود و بعد از چند سال تصمیم به تغییر رشته داده بودم 

یه سالی با این شرایط خوب که توی خوابم نمی دیدم کار کردم و کلی مزایا بهم دادن و این باعث حسادت خیلی از همکارا شد  

تا اینکه مدیر ارشد به اداره دیگه با پست بالاتر قرار شد انتقال پیدا کنه ، وقتی فهمیدم خیلیییی ناراحت شدم خیلی گریه کردم چون اگه مدیر می رفت من مجبور بودم برگردم به همون سطح پایین با این تفاوت که الان کلی همکار مسخره ام می کردن .

به مدیر ارشد گفتم اگر شما بروید تکلیف من چیه ، بهم گفت چندین سال پیش توی اداره دیگه ای یکی از همکاران خانم که مثل شما علاقه و پشتکار داشت فرصت رشد و پیشرفت دادم بعد از چند سال همه شعب برای کار کردن  اون خانم توی شعبه شون تقاضا می کردن و اون خانم کارمند نمونه شد توی استان شون 

مدیر ارشد رفت ، مدیر جدید اومد ، الان ۵ روزه که مدیر جدید خیلی به من کار نمیده، و هر لحظه این امکان داره من برگردم همون جای پایینترین،  خیلی  ناراحتممم نمی دونم چیکار کنم 

برنمیگردی. کارت رو خوب انجام بده و دقیق باش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش اینه که شما به مدیر چشم امید داشتی نه به خدا 

خدا هم به همون مدیر حوالت کرده 

این قانون غیر قابل تبدیل خداست دربارش حدیث هم داریم 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

میخاد خودت یادبگیری

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
برای موقعیتت از خدا تشکر میکردی یا بخاطرش مثلا صدقه بدی به نیازمند کمک کنی.درکنارش حواست به چشم مردم ...

راست می گی نمی دونم چی کار کنم چه نذری کنم شاید باور نکنید مغزم انگار دیگه کار نمی کنه ، هر چی سعی می کنم کارم خوب انجام بدم ولی مدیر جدید همش دنبال یه چیزی هست که بگه قادر به انجام آن نیستم 

راست می گی نمی دونم چی کار کنم چه نذری کنم شاید باور نکنید مغزم انگار دیگه کار نمی کنه ، هر چی سعی م ...

بنظرم خودت رو باختی.این خیلی بده.نذر کن هرماه یه مقداری از حقوقت رو بدی به خانواده فقیر.بعدم با خدا حرف بزن که کمکت کنه