2777
2789
عنوان

بچه ۱۱ ساله تو سایت 😳😳😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 65 پست
آره بخدا من ی تاپیک رفتم طرف مشکلش رو گفته بود بعد یکی فوری گفته بود طلاق بگیر رفتم نگاه کردم تا ۱۵ ...

استارتر شما مربی بدن سازی هستی

میشه سوالمو جواب بدی توروخدا،برای امتحان آمادگی جسمانی درجه سه عملی چیا رو امتحان میگیرن؟ امتحانش خیلی سخته؟

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی  خواهر بخدا بعضی وقتا خودم شک میکنم  تقی ب توقی کامنت میزارن طلاق بگیر میگم  اینا واقعا آدم بالغ هستن یا ی مشت بی عقل بیشترمواقع من نمی بینم کسی راهکار درست حسابی بده  😒😒😒😒

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

من یکبار توی اینستا ی پست دیدم راجع ب اینکه خانوما موقع پریود توقع دارن همسرشون درکشون کنه   اما معمولا این اتفاق نمیفته و داشت نصیحت می‌کرد که چکار کنار بیان و خداییش خیلی منطقی صحبت می‌کرد کارشناس      بعدش دیدم ی دختری زیرش کامنت گذاشته    نخیر اینطور نیست شعور رابطه ندارید نرید تو رابطه !    خیلی برام قلمبه سلمبه اومد حرفش ناخودآگاه زدم رفتم پیجش باز بود دیدم ۱۴ سالشه 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😅😅😅 دقیقا حرفش این بود : شعور رابطه ندارید نرید تو رابطه !!!! واااای خدا ببین کیا دارن نسخه میپیچن

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
شما خودت دختر داری؟ دوس داری دختر بچت بیاد توی فضایی ک همش حرف خیانت و موضوعات زناشویی هست.... میدون ...

خودش دختر بچه ست عزیزم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چقدر بده که نفهمیدی موضوع چیه و آسیب استارتر مهم نیست اسیب اون بچه مهمه اگه البته خودتم بچه نباشی

🙂🥀ببین نمیگم مشکلی نداره برای فرد زیر سن قانونی ولی وقتی خانوادش مشکلی ندارن کاری از دست کسی بر نمیاد 

آره والا

وقتی اجازه داره بیاد اینجا بقیه فضای  مجازی هم همینه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
راستش من ۱۷ سالمه و با اجازه خانواده اینجا عضو شدم دوست عزیز در زندگی واقعی هم من با این سن یا بچه ...

زیر 15 سال ممنوع هست عضو بشن 

خطرناک ترین خوردنیه دنیا                         گول ظاهر آدماس.
گل گفتی  خواهر بخدا بعضی وقتا خودم شک میکنم  تقی ب توقی کامنت میزارن طلاق بگیر میگم   ...

یا مثلا نسخه می‌پیچند که باید همسرت ماهیانه فلان قدر برات خرج کنه وگرنه طلاق !   کاملا مشخصه جنس زندگی واقعی رو لمس نکردن 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
🙂🥀ببین نمیگم مشکلی نداره برای فرد زیر سن قانونی ولی وقتی خانوادش مشکلی ندارن کاری از دست کسی بر نم ...

الان خانواده شما نظارت داشتن که تو نوجوون نیای این سایت مخرب؟ دیگه از دست خانواده ها برنمیاد خودتون باید بفکر خودتون باشید 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خدایی یه لحظه به محتوای تاپیک ها فکر کنین و یه بارم به سن اون بچه فاجعه اس🙂

جالبیش اینه یکی تایپک زده بود میگفت دختر نه سالش پریود شده و جوانه سینه زده دچار بلوغ زودرس شده بود گفتیم گوشی داره گفت آره گفتیم قفل کودک فعاله برا گوگل و مجازی گفت نه صبح تا شبم تو اتاقه همین جوری بچه رو ول میکنن که عاقبتشون میشه بلوغ زودرس و انحراف 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁