2777
2789
عنوان

بچه ۱۱ ساله تو سایت 😳😳😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 65 پست
بآورم نمیشه یسر میان میگن چ مشکلی برا شما داره و...☹️

احتمالا همینا هم جز دختر بچه های این سنی هستند. وگرنه هر خانم بالغی و هر مادری میدونه روی دختر 11 ساله باید نظارت باشه وگرنه وجودشون توی این سایت باعث بلوغ زودرس و هزاران اسیب دیگه میشه

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی اون یازده ساله رو باید بزرگترش میگرفت که بهر دلیلی نتونسته بگیره. شما باید از گنده هایی که اینجا هر جیزی رو بیان میکنن متعجب تر باشی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

من پنجمی دیدم خدایا 🚶‍♀️

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

همینا میان تاپیک رو بهم میریزن

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 
شما خودت دختر داری؟ دوس داری دختر بچت بیاد توی فضایی ک همش حرف خیانت و موضوعات زناشویی هست.... میدون ...

راستش من ۱۷ سالمه و با اجازه خانواده اینجا عضو شدم

دوست عزیز در زندگی واقعی هم من با این سن یا بچه های کوچکتر خیلی چیزا میبینم که مناسب سنمون نیست خیانت تجاوز و خیلی چیزای دیگه که تو این دنیای ناجوانمردانه هر روز اتفاق میفته من خودم تاپیک هایی که عقلم میگه مناسب سنمن رو میبینم

اگر کسی مشکل داره با ورود فرزندش به سایت باید نظارت بکنه 

شاید والدین اون فرد راضی باشن و به هیچکس مربوط نیست که اون چرا عضو شده !

همشونم میگن

طلاق بگیر مستقل شو مهاجرت کن

انگار مثلا مستقلیو طلاقو مهاجرتو ریختن رو زمین ادم بره برداره😐

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-

دیدید گزارش بزنید فقط متأسفانه پدر مادرا اصلا رسیدگی ندارن از دو سه سالگی گوشی میدن دست بچه یکم بزرگ شد نمیشه جمشون کرد از مجازی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم چه مشکلی برای شما دارع ⁉️ فشاری بهتون وارد میشه آیاااا

چقدر بده که نفهمیدی موضوع چیه و آسیب استارتر مهم نیست اسیب اون بچه مهمه اگه البته خودتم بچه نباشی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...