2777
2789
عنوان

بچه ۱۱ ساله تو سایت 😳😳😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 65 پست
تازه جالبش میدونی چیه ،همونا نسخه طلاق وقهر وچک‌کردن همسر و....هم برا بقیه میپیچن 

آره بخدا من ی تاپیک رفتم طرف مشکلش رو گفته بود بعد یکی فوری گفته بود طلاق بگیر رفتم نگاه کردم تا ۱۵ سالشه 

عشقای من: ممد و آراد😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یه عده گوپسند حضور دارن تو سایت که سنگشونو به سینه بزنن و بگنننن واااای چیکا داری بذار عکس خوشی ببینیم همش خیانت نباشه انگار اینجا مهدکودکه 🤣😁

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

والا من 24 سالمه یه پسر یک ساله دارم درباره طلاق و دعوا با شوهره و فامیل شوهره نظر نمیدم میگم من که کامل تو زندگیشون نیستم نظر اشتباه بدم روش تاثیر بزاره زندگیشون از هم بپاچه 🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چی بگم والا من ۲۰ سالمه با کلی شک و تردید اومدم همش میگم نظر اشتباهی به کسی ندم یا توی بحثی که تجربه ...

والا من متاهلم با ۲۸ سال سن، ی پسر ۷ ساله دارم یکی هم باردارم کسیو راهنمایی نمیکنم 🤣🤣 بعد امان از دست این بچه ها

بچه 11 ساله اصلا نباید گوشی مستقل داشته باشه و فعالیتش توی مجازی باید تحت نظارت خانوده باشه 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

عزیزم چه مشکلی برای شما دارع ⁉️ فشاری بهتون وارد میشه آیاااا

شما خودت دختر داری؟ دوس داری دختر بچت بیاد توی فضایی ک همش حرف خیانت و موضوعات زناشویی هست.... میدونی ک بلوغ زودرس میاره!