2777
2789
عنوان

واسه دخترم سگ بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 100 پست
من بدبختم شش تا دیگه هم گرفتیم. الان نه تا دارییم حیاطمون بو گندمیده غذا نمیدونم چی بدم برنج. و نون ...

اووو😂😂چه لوسن 

من دوتا 

تا بزرگ بشن هم ردشون میکنم تا جوجه هستن نگه نیداریم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وآقا جای حیوون وحشی تو خونه نیست،ذات و غریضه گربه و سگ وحشیه،مگه میشه خلقت خدا رو عوض کنیم؟؟ ظلم به ...

وای نگو . سگ کجا وحشیه 🥺 اتفاقا خیلی مهربونن و احساس دارن . ولی خب از لحاظ نگه داری و مسئولیت اینطور که کاربرها گفتن مناسب ما نیست 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وآقعا جای حیوون وحشی تو خونه نیست،ذات و غریضه گربه و سگ وحشیه،مگه میشه خلقت خدا رو عوض کنیم؟؟ ظلم ب ...

دقیقا ...یه عده فکر میکنند نگهداری پت ته روشنفکریه در حالیکه ته نااگاهیه... جدا کردن حیوان از محل زندگی خودش خیلی ظلمه بهش ... الان در دنیا هم کم کم داره جا نیفته حیونها وسیله تفریح و سرگرمی و وقت پرکنی ما نیستند

امید آخرین چیزیست که میمیرد
وای نگو . سگ کجا وحشیه 🥺 اتفاقا خیلی مهربونن و احساس دارن . ولی خب از لحاظ نگه داری و مسئولیت اینطو ...

بله باوفا و مهربونن اما ذاتش و خوی وحشی داره،حتی اگر آموزش ببینه،چون مثل انسان قدرت اراده و اختیار نداره که،تمام حرکاتش غیر ارادیه

سگ داشتم یه شیشه شیر خشک گرفتم براش صد تومن😐 ردش کردم رفت

😅 اره خب حق میدم سخته 

من دوسشون دارما خیلی گوگولین ولی خودم نمیخوام داشته باشم . دخترم اصرار میکرد گفتم اینجا بپرسم  

اگه دست من بود ردشون میکردم ولی بچم وابستشون شده

خوب منم وابسته بودن ولی زمستون شد گفتم سرده ما جا نداریم میمیرن بردمشون جای دیگه رفتن دیدنشون جاشون خوبه راضی شدن

😅 اره خب حق میدم سخته  من دوسشون دارما خیلی گوگولین ولی خودم نمیخوام داشته باشم . دخترم اصرار ...

منو شوهرمم دوست داریم ولی هزینه هاشو دیدیم پشیمون شدیم

منتظریم دست و بارمون باز بشه یکم بعد😅😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
درسته مرسی عزیزم  پرنده چطور ؟ راحت تره ؟

پرنده هم دارم😐😂

پرنده اب و دون هروز  

عوض کردن روزانه ابشون 

تمیز کردن قفس هربار و‌شستن وسایل قفس تا پرنده عفونت نگیره 

پیش پرنده نباید اسپری ادکلن بزنید و‌نزدیک اشپزخونه نباشه ریه هاشون حساسه

اززصداهای بلند میترسن

غذاهای ما براشون مضره نمک چربی شکر  

پرنده هم تنها نباید زیاد بمونه افسردگی میگیره 

حمامم هفته ی بار اسپری اب میپاشم 

هر هفته ویتامین و‌کلسیم ت ابشون میریزم 

گاهی ذرت تخم مرغ سیب زمینی گندم میپزم میدم چون فقط دون بخورن لاغر میشن

بازم نسبت ب سگ گربه راحت تره 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
خوب منم وابسته بودن ولی زمستون شد گفتم سرده ما جا نداریم میمیرن بردمشون جای دیگه رفتن دیدنشون جاشون ...

اها اره اینجوری خوبه. میدونی من خودمم دلم میسوزه فک میکنم اگه بفروشمشون بعد از هم جدا میشن یا نمیدونم دست کی میفتن چه بلایی سرشون میاد ، خودمو مسئولشون میدونم بعد عذاب وجدان میگیرم

این عکسش🥺

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من کلا با خریدن سگ مخالفم . مگه از کسی بخرید که شرایط نگهداری نداره. چون پت فروشی ها توله کشی میکنن ...

درسته عزیزم حق با شماست . آره شنیدم ، منم اگه میخواستم بگیرم قصد نداشتم از فروشنده ها بگیرم . 

مرسی عزیزم از راهنماییت 

اها اره اینجوری خوبه. میدونی من خودمم دلم میسوزه فک میکنم اگه بفروشمشون بعد از هم جدا میشن یا نمیدون ...

خوب من به این فکر میکردم توی خونمون بمونن و بمیرن بار عاطقی سنگینی برای یچه ها داره برای همین ردشون کردم