2777
2789
عنوان

واسه دخترم سگ بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته سخته ولی خیلی بانمکن از قبل تحقیق کنید ببینید از لحاظ صبور و حوصله و مالی توانایی شو دارید یا ...

چقدر هزینه داره ؟ من که حوصله ندارم وقتم ندارم زیاد. 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
دارم جدا میشم  بیرون میبرم  ولی بازم تو خونه دلش یه همبازی میخواد .   پیشنهاد من ن ...

عزیزم 😔 اره اصلا زیر بار نرو خیلی بده مریضی میاره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اخه خودش خیلی خیلی دوست داره . همش میگه ای کاش یه سگ یا یه گربه داشتم . فعلا گفتم بزرگتر بشی بعد&nbs ...

سگ واکسن داره 

حموم داره 

موهاش باید روزانه شونه بشه وگرنه گره میخوره 

روزانه باید بره پیاده روی یا باید باهاش بازی بشه تا تخلیه انرژی بشن 

جای دسشویی هم ک یاد دادانش مکافاته 

بیرون بخوای بری نمیشه تایم طولانی تنها بزاری

ی سری جاها باید ببری 

واس مسافرت چن روزه همش مشکل دارید ک چیکار کنید 

ریزش مو داره 

مریض میشه دکتر باس بره 

قرص انگل باید بخوره 

من خودم سگ داشتم همه اینارم گفتم بدونی خیلی مسئولیت داره و اصلش ب عهده شماست

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

خوب پس نگیرید چون تایم آزادی میخواد 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یه همسایه داشتیم دو سال پیش گربه شو اخته کرد دو ملیون... خودش می‌گفت دهنمون سرویس شده از هزینه هاش...می‌گفت اصلا هم بدون ما یه دقیقه زنده میمونه وگرنه میزاشتیمس کوچه...می‌گفت عذاب وجدان گرفتم اینو آوردم خونه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ما سه تا جوجه رنگی گرفتیم همشون بزرگ شدن خروس شدن بچم به یکیششون خیلی وابسته شده

منم مادرم گرفت برای بچه ها 

بزرگ شدن جا نداشتیم دادم به یکی نگهشون داره یه مرع و یه خروس 

گاهی چندتا تخم مرع میاره میگه مال مرغتونه انقدر بچه ها ذوق میکنن🤣🤣

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من کلا با خریدن سگ مخالفم . مگه از کسی بخرید که شرایط نگهداری نداره. چون پت فروشی ها توله کشی میکنن و سگ ماده رو خیلی اذیت می‌کنند . خواهشا اگه سگ یا هر پتی میارید تماما ببینید توان رسیدگی دارید با نه بعد بیارید. بشدت وابسته میشن .اگه بشما عادت کنن و بعد ببینید از پسش برنیاییدو بسپارید به کس دیگه واقعا گناه دارند. اگه سگ های درشت مثل پیت بول  و… نیستن تو حیاط نگه ندارید. حتی سگ های درشت جثه هم بهتره تو خونه باشن ولی حتما هرروز گردش بیرون ببرید . و سگ های عروسکی حتما حتما تو خونه پیش خودتون باشن نه تو حیاط. هزینه مواد غذایی دوا درمون سگ خیلی زیاده . ببینید از پس هزینه هاش برمیایید. بخدا این زبون بسته ها خیلی مظلومن دل میبندن . خواهشا همه شرایط رو بسنجید بعد بیارید. نژاد سگ رو ببینید که چ نیازهایی داره و چ حساسیت هایی و بعد  دیدید از پسش برمیاید بیارید. اسباب بازی نیستن 

منم مادرم گرفت برای بچه ها  بزرگ شدن جا نداشتیم دادم به یکی نگهشون داره یه مرع و یه خروس  ...

من بدبختم شش تا دیگه هم گرفتیم. الان نه تا دارییم حیاطمون بو گندمیده غذا نمیدونم چی بدم برنج. و نون با ناز میخورن

یه همسایه داشتیم دو سال پیش گربه شو اخته کرد دو ملیون... خودش می‌گفت دهنمون سرویس شده از هزینه هاش.. ...

وآقعا جای حیوون وحشی تو خونه نیست،ذات و غریضه گربه و سگ وحشیه،مگه میشه خلقت خدا رو عوض کنیم؟؟

ظلم به حیوونه اگر از اکوسیستم خودش جدا کنیم و وارد زندگی آدما بشن

سگ داشتم یه شیشه شیر خشک گرفتم براش صد تومن😐

ردش کردم رفت

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔