2777
2789
بله امروزی ها اینطور فکر نمیکنن

امروزی ها مث اندام تورو دوسندارن شکم وسینه حتما گنده وبیریخت که ایقد ازچاقی متنفری وگرنه میدونستی توپر بودن واقعی یعنی  وما داریم ازچ اندامی حرف میزنیم

احیانا شوهرت وزیر کل کشور نیستن؟شماچی خانم انجلینا جولی نیستی؟حتما داداشاتم یکی مسی یکی رونالدو  ...

چقدر برات عجیبه احتیاجی به اثباتش ندارم 

واقعا من با کی هم کلام شدم

از همین جا اعلام می‌کنم اختلاف طبقاتی ما از زمین تا آسمونه

شما برو خراطین بزن حجیم بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته اینه اندام روفرم باشه در اول برای خود فرد اعتماد به نفس میاره. قدم ۱۶۵ وزنم ۵۰

گلم اگه دوست داشته باشی چند کیلو وزنتو ببری بالا سایزت قطعا بیشتر میشه

مگه زندگی غذاعه ک طبق سلیقه درست بشه و تغییر کنه؟!!!قبل ازدواج چشم داره میبینه ک طرف چجوریه،زندگی یع ...

یه درصد فک کن ارامش تااخر عمرتوزندگیت بمونه وقتی فقط بخوری بخابی وب خودت نرسی فقط ب خاطر این حرف که آره من مگه عروسکم هرطور شوهرم بخادبشم

من اون بالاهم گفتم ۱۱سال ازدواج کردم یه بار هم ایراد نگرف ولی من ازش خاستم سینه هاش حجم بده همیشه بخاطر من داره میره باشگاه وهی میاد نظرمو میپرسه چطور شدم چطور شدم پس چرا اگر اون بخاد من براش انجام ندم

گلم اگه دوست داشته باشی چند کیلو وزنتو ببری بالا سایزت قطعا بیشتر میشه

بله ممنون عزیزم، آخرین باری که رفتم دکار گفت رطوبت بدنت کمه برای همین گوشت نمیاره باید رطوبت بدنت رو ببری بالا. از ماه بعد ان شاء الله داروهام رو شروع میکنم.

امروزی ها مث اندام تورو دوسندارن شکم وسینه حتما گنده وبیریخت که ایقد ازچاقی متنفری وگرنه میدونستی تو ...

قد و وزنم رو بالا گفتم اگر سواد خوندن داشتی میخوندی

اگر چاق هم بودم یا لاغر خودمو جر نمی‌دادم تا خیانت نبینم

حتما تو خانواده و اطراف زیاد دیدی و ترسیدی 

چقدر برات عجیبه احتیاجی به اثباتش ندارم  واقعا من با کی هم کلام شدم از همین جا اعلام می‌کنم ا ...

عجیب  نیس اخه خیلی داری میسوزی آتیش گرفتی اره دقیقا اختلاف زیاد داریم وقتی میگم مردای ایرانی فلان چیز دوسدارن منظورم باشوهرای نی نی سایتی هاست وخانمایی ک تواین تاپیکن تو ایقد ذهنت خرابه که فک میکنی من همه ی مردای ایرانی رو میخام 

معلومه که من ایقد خراب نیستم همچین چیزی بخام ولی واویلا که به ذهن تورسید دختر بروتوبه کن معلوم نی ک میخای کپه مرگت بزاری

بله ممنون عزیزم، آخرین باری که رفتم دکار گفت رطوبت بدنت کمه برای همین گوشت نمیاره باید رطوبت بدنت رو ...

قرص گین آپ اصل بخر تضمینی 

آنقدر اشتهاآور هست که توی یک ماه ۸ تا ده کیلو زیاد میکنی 

قد و وزنم رو بالا گفتم اگر سواد خوندن داشتی میخوندی اگر چاق هم بودم یا لاغر خودمو جر نمی‌دادم تا خی ...

خوندم وجواب هم دادم کیه ک باورت کنه پشت گوشی رو صد کیلو شکم خابیدی وداری پست میزاری حالا کی بیاد دروغ تورو دربیاره بروبابا حوصله ام سررفت  ازبس بایه طبقه پایینی بحث کردم

خوندم وجواب هم دادم کیه ک باورت کنه پشت گوشی رو صد کیلو شکم خابیدی وداری پست میزاری حالا کی بیاد درو ...

از لهجه چاله میدونیت همه چیز پیداست

برو خراطین تو بزن خیانت نبینی

جملات منو هم تقلید نکن🤪

خانوما قد ۱۵۶

وزن ۴۴ خیلی ضایعه اس؟🥴

خیلی استخونم؟

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....