الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه زندگی غذاعه ک طبق سلیقه درست بشه و تغییر کنه؟!!!قبل ازدواج چشم داره میبینه ک طرف چجوریه،زندگی یع ...
یه درصد فک کن ارامش تااخر عمرتوزندگیت بمونه وقتی فقط بخوری بخابی وب خودت نرسی فقط ب خاطر این حرف که آره من مگه عروسکم هرطور شوهرم بخادبشم
من اون بالاهم گفتم ۱۱سال ازدواج کردم یه بار هم ایراد نگرف ولی من ازش خاستم سینه هاش حجم بده همیشه بخاطر من داره میره باشگاه وهی میاد نظرمو میپرسه چطور شدم چطور شدم پس چرا اگر اون بخاد من براش انجام ندم
گلم اگه دوست داشته باشی چند کیلو وزنتو ببری بالا سایزت قطعا بیشتر میشه
بله ممنون عزیزم، آخرین باری که رفتم دکار گفت رطوبت بدنت کمه برای همین گوشت نمیاره باید رطوبت بدنت رو ببری بالا. از ماه بعد ان شاء الله داروهام رو شروع میکنم.
چقدر برات عجیبه احتیاجی به اثباتش ندارم واقعا من با کی هم کلام شدم از همین جا اعلام میکنم ا ...
عجیب نیس اخه خیلی داری میسوزی آتیش گرفتی اره دقیقا اختلاف زیاد داریم وقتی میگم مردای ایرانی فلان چیز دوسدارن منظورم باشوهرای نی نی سایتی هاست وخانمایی ک تواین تاپیکن تو ایقد ذهنت خرابه که فک میکنی من همه ی مردای ایرانی رو میخام
معلومه که من ایقد خراب نیستم همچین چیزی بخام ولی واویلا که به ذهن تورسید دختر بروتوبه کن معلوم نی ک میخای کپه مرگت بزاری
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....