2777
2789
عزیزم مطمئن باش چن سال بعد سلیقه ها عوض میشه یادت باشه یه روزی لب باریک و ابروی پیوسته و بینی عقابی ...

یعنی چون مردهای ایران اینطوری دوست دارند باید بزرگ کنیم؟

مگه هر زن برای یک مرد نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون مردهای ایران اینطوری دوست دارند باید بزرگ کنیم؟ مگه هر زن برای یک مرد نیست؟

عزیزم اشتباه ریپ زدی اینو من نگفتم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

تحریک میشه هورمون ترشح میشه تو بدن

بخاطر رابطه؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
یا بنظرت رازیانه بخورم خوبه؟ میگن تاثیر داره

ن اصلا رازیانه تابخادتاثیربزاره کیست سینه گرفتی خطرناکه روغن بهتره ازروغن گیری ها اصلش پیداکن یاتونی نی سایت تحقیق کن اسم خراطین اصل که بخری یاسفارش بدی چون بعضی مارکاش عالیه

جالب بودنشنیده بودم

آره اتفاقا تو خونواده ما فق بینی من کشیده بود 

با اینکه خودم در عذاب بودم ولی مام بزرگم من و دافی میدونست 😂

الان حتی به بینیم هم حساس نیستم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بخاطر رابطه؟

بله

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه والا همچین هم خوش قد و بالا نیس. ولی همش ایرار میگیره از بالاتنه، هزهر بار بهش گفتم مشکلی داری بر ...

بیخیال بزار اونقدر بگه خسته بشه،تو قطعا عالی هستی چه با بالاتنه کوچیک چه بزرگ،و قطعا قرار نیست با سلیقه ایشون خودتو دستکاری کنی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
پوزش🙏🏻 راستش تعجب کردم برای مردهای ایرانی چه تلاش هایی میکنن 

مردهای ایرانی یکیشون شوهرمونه نباید تلاش کنیم فقط فردا اگر خیانت کرد میایم اینجا گریه زاری که آه وواویلا من که همه کاربراش کردم خوب چی میشه انداممون رو حتی اگر شوهرمون نگه خودمون زرنگ باشیم وطبق سلیقه اش بسازیم دوست پسر یا شوگر ددی نیست شوهره قراره سالها باهاش زندگی کنیم وبهمون عشق ومحبت بده هرچی هم بیشتر ب خودمون برسیم وطبق سلیقه اش باشیم بیشتر عاشقمون میشه وگرنه اگر حتی فقط یه نگا معمولی به سمت یه زن دیگه ازش ببینیم خودمونیم که داغون میشیم این حرکت رو ازشریک زندگیمون دیدیم حالا تورو نمیدونم میخای خودتو بگیری با شوهرت یا مثلا بگی لوس میشه یا هرچی اون میخاد باید انجام بدم؟اون مشکل تویه و۱۰درصد اززنا ایقد خودشون رو گرفتن وبعدهم توزندگی ضربه خوردن

مردهای ایرانی یکیشون شوهرمونه نباید تلاش کنیم فقط فردا اگر خیانت کرد میایم اینجا گریه زاری که آه ووا ...

بیا پایین سرمون درد گرفت

مگه کارگاه سفالگریه خودمونو خفه کنیم حجم بدیم.

خیانت رو همیشه مردهایی میکنن که زنای همه چی تموم دارند 

بیخیال بزار اونقدر بگه خسته بشه،تو قطعا عالی هستی چه با بالاتنه کوچیک چه بزرگ،و قطعا قرار نیست با سل ...

باسلیقه شوهرش نباشه باسلیقه کی باشه شریک زندگیشه درسته مرده کارش بده مسخره میکنه ولی خوبه که اززنش میخاد اینکارو براش بکنه وگرنه این مردی ک من شناختم زنش براش انجام نده میره جادیگه وتنها کسی ک دلش میشکنه همین خانمه که توداری یادش میدی لازم نیس هرطور سلیقه شوهرته باشی بالاخره شوهرشه چندین سال میخان باهم باشن اگر اینطوری دوسداره چ اشکال داره زنش تلاش کنه وبراش انجام بده که فقط بازنش خوشبگذرونه 

منم ب شوهرم چن بار گفتم دوسدارم سینه هات حجم بگیره مثل ورزشگارا الان داره میره باشگاه عالی شده ولی اون ۱۱سال ازدواج کردیم تا حالا یه بارم ایرادی نگرف ازم بدون ایراد هم نیستم صد درصد