2777
2789
عنوان

داروی پارانویید چیه تورو خدا

9865 بازدید | 58 پست

شوهر من پارانوییده و یه دفع عصبی میشه از از صفر یک دفعه میرسه به نقطه جوش ۱۰۰ میزنه میشکنه تایپیک اخرمو ببینید خودزنی میکنه پیرهنش پاره میکنه ودلیل هم سر چیزهای خیلییی بیهوده والکی واصلا باورت نمیشه که اینقدر سر این موضوع عصبی بشه که از قبل کنترل کنی

شکاک هم هست که البته با اون کنار اومدم بیشتر این اخلاقش آزارم میده تورو خدا چه دارویی خوبه؟ یواشکی بهش بدم خودش نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یواشکی بدی، همینجوری شک بهت داره... فقط باید دکتر بری، روانپزشک، خانواده اش کمک میدن؟ 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
حدا خیرتون بده کمکم کنید  الان از من درحد تیم ملی متنفره فک میکنه من مقصرم که اون زده پسرمون ل ...

عزیز برای نجات جون بچه هاتم که شده از این مرد جدا زندگی کن. پسر ۱۸سالت چه غروری واسش مونده؟؟؟ و اینکه بیچاره از ترس باباش تیک عصبی کل بدنشو میلرزونه.. خانوم عزیز شوهر هم جای خود بچه هم جای خود ولی وقتی بچه بدنیا آوردی مسئولیت نگهداری ازشونو بعهده داری متاسفانه بچه هات تو سری خور بزرگ شدن با کلی ترس . الان فوقش ۴_۵سال دیگه پسرت قراره ازدواج کنه واقعا این رفتار درسته؟؟؟ همسرت پارانویید بوذنش به کنار متاسفانه بیمازی اعصاب و روان داره که حتما باید دارو مصرف کنه

ارثیه خانوادش همه دارن پدرش...برادراش خواهراش

ببین، تاثیر دوا روی آدم ها متفاوته.. خیلی سخته بخواهی راضی اش کنی دکتر بره. ولی ببین خانواده اش دکتر رفتن؟... از خانواده اش کمک بگیر، شاید به اونها اطمینان کنه. دوا را نمیشه سرخود بدی، یکهو حالشو بدتر می کنه، دزشو دکتر تشخیص میده. امیدوارم یک راهی پیدا کنی، مثلا روانپزشک آنلاین. بگو برای استرست دکتر دوا بده

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
  • رفتار و افکارش عجیب و نامتعارف است.
  • به همه چیز مشکوک است.
  • به تمام آدم‌ها سوءظن دارد و بدبین است.
  • به کسی اعتماد نمی‌کند.
  • مدام در این باور است، که دیگران قصد صدمه زدن به او را دارند.
  • فکر می‌کند، در رفتار و گفتار دیگران نسبت به او نیت و قصد خوبی نیست و همه قصد دارند او را فریب دهند یا به اصطلاح بپیچانند.
  • اگر در گذشته به او بدی شده است، به هیچ عنوان نمی‌تواند فراموش کند.
  • و از همه مهم‌تر نمی‌تواند خشم خود را کنترل کند و به سرعت خشمگین می‌شود.

عزیز برای نجات جون بچه هاتم که شده از این مرد جدا زندگی کن. پسر ۱۸سالت چه غروری واسش مونده؟؟؟ و اینک ...

۴تا بچه دارم نمیشه اینم بگم وقتی خوبه بهتررررین مرد روی زمینه اینقدر عاشق زن میپرسته روزی صدبار پامو میبوسه ازم تشکر میکنه هرچی پول داره تو کارت منه اگه دنیارو خرید کنم نه نمیاره اینقدر محبت میکنه این قدر عشق نثارم میکنه ولی تغریبا ماهی یکی دوبار به شدت عصبی میشه حالا سر واهی ترین دلیل انگِار بدنش نیاز به تخلیه روانی داره با عصبانیت شدید خالی میشه ولی من دیگه خسته شدم 

رفتار و افکارش عجیب و نامتعارف است. به همه چیز مشکوک است. به تمام آدم‌ها سوءظن دارد و بدبین است. ...

دقیقا همین‌هاست رفتارش ولی شدت خیلی نداره مثلا به آدمها شک داره ولی رابطش با مردم مخدوش نمیشه 

یا به من شک داره ولی تغریبا من کنترلش کردم