2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

من ماه بعد میشم ۳۰ سال 😭😭

یه سری ها مثل من ۳۰ سالشون شده ، یه سری ها کمتر از ۳۰ هستن یه سری ها هم ۳۰ رو رد کردن . 

الان که در آستانه ۳۰ سال هستم بحران حس نمیکنم یا به خاطرش افسرده نیستم اما خیلی آرزو دارم که فکر میکنم تا آخرِ عمر بهشون نمیرسم . ببخشید زیاد شد . 

سوالم ازتون اینه که توی آشناها یا فامیل یا خانوادتون کسی رو دیدید که بعد از ۳۰ سالگی توی زندگیش موفق شده باشه؟ منظورم ازدواج نیست ، منظورم اینه که کسب و کاری راه انداخته باشه بعد ۳۰ سالگی یا وضعیتش خوی شده باشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم سی رو نزدیک کردم ولی نتونستم برای هدفام کاری کنم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ۳۰ سالگی دیگه خیلی‌ پیرهه😔💔

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

مثلا چی میخواستی؟؟

ی کار عالی؟ ی پنت هوس ؟؟؟ی ماشین عالی؟؟؟

همین که تو این برهه از زمان تونستیم زنده بمونیم خودش کلی انگیزه داره🤣

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم

بله چرا که نه 

خودم

اتفاقا بعد از ۳۰ هست که باید به این چیزا برسی

و قبل سی اصلا دنیای ادم طرز فکر آدم  راه ادم کلی فرق داره 

ثبات نداره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

و اولین تارموهای سفید و دیدم

حالا میفهمم زندگی شوخی نداره با کسی

چه حالت خوب باشه چه بد زمان میگذره و فرصتت از دس میره

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی