سلام. خانوما من نمیفهمم چرا از یسری آدما بیخود فاصله میگیرم یا ی تایم دوسشون دارن ی بار میبینی از همین آدم بدم میاد😐 ادمای کمی تو زندگیم هس ک واقعا دوسشون داشته باشم. کسی اینجوری شده تا حالا یا فقط منم ک دوگانگی احساسی دارم😂😂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای منم مثل توئم . واقعا نمیفهمم چرا خودمم خودمو دوست ندارم با این اخلاقم . مثلا مدرسه که شروع میشه امسالم که میرم ۱۱ ام هر سال از یه سریا بی دلیل بدم میاد رو یه سریا کراش میزنم 😐😐 با این که اونی که بدم میاد آدم خیلی خوبیه
خیلی اخلاق بدیه امیدوارم هردو بتونیم ترک کنیم😐💔
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
نه اسی تنها نیستی منم اینجوریم حالا بعدش میگم طرف آدم خوبی بود اینکارو کرد اونکارو کرد عذاب وجدان میگیرم دفعه بعد ازش فاصله نمیگیرم بعد دوروز باز همان اش و همان کاسه
حالا اصلان طرف رو مثلا در اون حد نمیشناسم که مثلا بگی کاری کرده که باعث شده بدم بیاد ولی بهم انرژی منفی میده
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀