2777
2789
عنوان

دغدغه های یک مادر

319 بازدید | 22 پست

من یه پسر نوجوان دارم. هر چی بزرگتر میشه حس میکنم چقدر تربیت بچه تو این دوره زمونه سخته.

همش میگم خوشبحال قدیمیا چقدر راحت بچه بزرگ میکردن اصلا ابن دغدغه های ما رو نداشتن

الان یه تاپیک بود که تعطیل شد .شاخ درآوردم 

دختر نوجوان و ک  ا ن د  و م 

دود از سر آدم بلند میشه

خدا عاقبت بچه هامونو بخیر کنه 

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

من شدید از بزرگ شدن بچه هام‌میترسم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

پدر مادر من از اون دسته آدم هایی اند ک خیلی بیخیال اند...اصلا براشون مهم نیست با کی میریم بیرون با کی رابطه دارم.با کی تا صبح بیرونم.. با کی مشروب میخورم و...هیچی نمیگن...من یه مدت ی شهر دیگه زندگی کردم اصلا اونموقع بمن سر نزدن. کلا براشون مهم نیست. من ۲۴ سالمه.. حالا میخام مهاجرت کنم کلا خیالشون رو راحت کنم..🤣

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر ندارم پسر دارم. ولی اگه دختر نوجوانم در این مورد باهام حرف بزنه حتما با روی خوش راهنماییش میکنم و بهش میگم خیلی زوده برای این حرفا. اموزش جنسی خیلی مهمه. بچه ها هم معمولا از روی کنجکاوی میپرسن نه از روی خرابکاری 

پدر مادر من از اون دسته آدم هایی اند ک خیلی بیخیال اند...اصلا براشون مهم نیست با کی میریم بیرون با ک ...

ان‌شاءالله که خدا کمکت کنه و هر جا هستی موفق باشی و بتونی سالم زندگی کنی

دقیقا خیلی سخت شده  من حس میکنم مسئولیت دختر داشتن بیشتر و سنگین تره  ادم یه چیزایی میشن ...

خواهرم سرکار میرفت میگفتم یکی از دوستامون اولش رفتم سرکار گفت دختری .گفتم یعنی چی .گفت یعنی میگم پرده داری 

جفتهدبهش اره ‌گفت داد میزد میگفت این دختر دختره

البته ناگفته نماند تو کار سینما این چیزها عادی 

ولی کلا میگه ابجی دیگه کسی پرده داسته باشه جز اپشن .پسرها اصلا انتظار ندارن

ان‌شاءالله که خدا کمکت کنه و هر جا هستی موفق باشی و بتونی سالم زندگی کنی

متاسفانه من اصلا سالم زندگی نمیکنم.. من معتاد مشروب و قرص شدم از شدت فشار روانی... اینقدر آزادی هم خوب نیست  والدین ام بهم توجه ندارن..منم بخاطر اینکه کلا راحتشون کنم میخام برم ی کشور دیگ.. 

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

من دختر ندارم پسر دارم. ولی اگه دختر نوجوانم در این مورد باهام حرف بزنه حتما با روی خوش راهنماییش می ...

درسته تنها راه چاره همینه روی خوش و مهربونی

ولی خیلی بده نوجوانی که تو این سن باید به فکر درس خوندن   آینده و تفریحات سالم باشه تو این فاز ها بیافته

هضمش خیلی سخته

ووی خودا 😲

اره به خدا .میگه همون دوست .یه ادمی یود میگفت من باید فلانی رپ بوس کنم .میگفت نمیشد میرفت ابدارچی رو‌ بوس میکرد و میگفت اخیش راحتدشدم 

کلا میدونی یه سری چیزها داره عادی میشه