2777
2789
عنوان

خانمها یه لحظه میاین

160 بازدید | 16 پست

موکت انداختن زیر فرش خیلی زشت میشه من بخاطر پسرم که چهار دست وپا میره انداختم ولی شوهرم میگه زشته رو سرامیک هم سرده هم میترسم بلایی سر بچه بیاد 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

خیلی زشته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مام انداختیم گرم وخوب

فرش هم خیلی سفت هستش وقتی چیزی زیرش نباشه ولی موکت انداختم خیلی نرمه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بنداز بابا بخاطر حرف مردم بچه رو اذیت نکن رنگ کرم روشن بگیر هرچند این رنگم با وجود بچه کلا لک میشه خواستی راحتتر باشی قهوه ای روشن بگیر

بعد عید یا مهمونی خاص و بزرک داشنی فقط مال پذیرایی رو جمع کن

منکه زیرفرشام موکته دوره فرشاکه جای مبلاستم موکته بچه گناه داره روسرامیک سرد منم پسرم چهاردستوپامیره

اره بخدا پسرم یک ماهه سرما بدی خورده همش میره رو سرامیک کولر هم روشنه یخه روش 

بنداز بابا بخاطر حرف مردم بچه رو اذیت نکن رنگ کرم روشن بگیر هرچند این رنگم با وجود بچه کلا لک میشه خ ...

سال به سال کسی خونمون نمیاد بخاطر شغل شوهرم یه شهر دیگه هستیم خیلی دوریم