2777
2789
عنوان

هرکی فک. میکنه با بچه محدود شدهههه

188 بازدید | 12 پست

من افسردگی بعد از زایمان گرفتم فک کنم 

همش میگم کاش یکم دیگه صب میکردم حداقل، حس میکنم محدود شدم دلداریم بدیننننن

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش خوب محدود میشی ولی هی که بزرگ میشه راحت میشی دیگه مدرسه که میرن به ازادی سلامی دوباره میکنی 🤣 ...

من اولی میره مدرسه دومی رو چیکار کنم یکسالشه😂

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

همین الان ی کاربر رو دیدم ک با وجود مجرد بودنش و دختر ۴ سالش و تنها زندگی کردنش بدون هیچ گونه سرمایه کنکور پزشکی قبول شده بود😍

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

قطعا بچه محدودیت میاره مخصوصا دو سال اولش به شدت این حس پررنگه. 

اما بعدش بچه مستقل تر میشه شما آزادتر میشی و لذت بیشتری از بچه‌داری میبری چون سختی هاش تقریبا تمام شده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من اولی میره مدرسه دومی رو چیکار کنم یکسالشه😂

وای اره واقعا فاصله سنی زیاد همینش بده. بهترین فاصله همون سه ساله

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....