2777
2789
عنوان

خانمهای مشهدی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست
سلام استارتر جان شما پماد نیتروگلیسرین ۰/۲ درصد رو از کجا تهیه میکردید؟ توروخ دا اگه جایی سراغ دار ...

بعضی داروخانه هاا میدن ..ساختنیه ..چند جا سراغ بگیر اگه ندادن ..برو دکتر جراح عمومی که کارش جراحی شقاق و هموروییده ..بگو برات مینویسه

بعضی داروخانه هاا میدن ..ساختنیه ..چند جا سراغ بگیر اگه ندادن ..برو دکتر جراح عمومی که کارش جراحی شق ...

هر دکتری میرم میپرسم میگه نیست تو ایران، خیلی داروخانه ها هم آمار گرفتم پیدا نکردم. من قبلا چند سال پیش با این پماد خوب شدم، ب دیلتیژلم حساسیت دارم نمیتونم استفاده کنم، نمیدونم چکار کنم چند ماهه دارم درد میکشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با نیتروگیلیسیرین بهتر شدم ولی بعد یکی دوسال سر یه بیماری التهابی ..عود کرد به شدت ...و اخرش مجبور به جراحی شدم ..الان دو ساله کاملا خوب شدم 

اگر اوضاعت خیلی خرابه .بهتره عمل کنی ..من اصفهانم پیش دکتر مستاجران عمل کردم ..راضی ام بودم 

شما هم عمل اسفنکتروتومی کردید خوب نشدید؟ بعد با نیترو خوب شدید؟ دیگه عود نکرد؟

اگر اصفهانی پیش همین دکتر یه ویزیت برو ..این پماد و همین دکتر برام نوشت و داروخانه ای که خودش گفت ..داشتن دارو رو 

اگر اصفهانی پیش همین دکتر یه ویزیت برو ..این پماد و همین دکتر برام نوشت و داروخانه ای که خودش گفت .. ...

تهرانم عزیزم

شما میتونی زحمت بکشی از اون داروخانه آمار بگیری ک دارن یا نه؟ تهران نیست. هرچقدر ک هزینه اش باشه و هزینه پست و هزینه زحمتی ک شما میکشید رو میدم، این آخربن امیدمه برای بهبودی، زندگی و کار و همه چیم داره از دست میره سر این درد لعنتی