2777
2789

عزیزم چن سالته و سال چندمت بود؟ و اینکه جطوری میخوندب روزی چن ساعت

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی پیرا پزشکی هارو میارم اما نمیتونم از بچم دل بکنم تنهاش بذارم چیکارکنم؟؟ 

وای چقد سخت شما ی مادر و همسری خوب از الان فکراتو بکن شغلایی مثل پرستاری اینا بنظرم فقط برای دخترای مجرد مناسبه

✨🤍love me like you do
ماهی یک ونیم شوهر سابقم نفقه بچه میده یارانه هم دارم به سختی میگذرونم خیلی سختی کشیدم تاکنکورمو دادم ...

بچتو بزار مهد برو هم مجازی ادمینی کن هم برو دانشگاه به کنکوریا درس بده یا یه کانال مشاوره کنکور بزن به بقیه درس بده اینجوری خودتم پول در میاری وقتشه که زندگیتودرست کنی:)

زاده ی کهکشان.
ماهی یک ونیم شوهر سابقم نفقه بچه میده یارانه هم دارم به سختی میگذرونم خیلی سختی کشیدم تاکنکورمو دادم ...

کنکوری درس بده اگر چرخ داری چیزی بدوز بزار باسلام . سبزی خشک کن مربا درست کن بزار باسلام بالاخره ماهی ۴ تومنی دستت میاد . بچتم بزار مهد . اگر بتونی هرشب ۲ ساعت وقت بزاری حالا یا خیاطی کنی یا بدلیجات درست کنی یا .... کلی کار هست انجام بدی یه درامدی دستت میاد . برو مدارس یا بانک یا ادارات همه جا سر بزن اگر غذای خونگی خواستن ارزون تر از بیرون درست کن ببر فوقش دوساعت در روز وقتت و بگیره ولی ماهی ۵ الی ۶ تومن در میاری .

پایان شب سیه سپید است 🌈