2777
2789
عنوان

خیلی دیوونه دارم میشم...

136 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام

سینه هام از شدت درد دارن دیوونم میکنن...

یهو باهام درد میگیرن یا یکیشون درد میگیره یا تیر میکشه...

دلیلش چیه؟

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک پریودته ؟ کیست داری ؟

من دکتر گفته یه عالمه تو دوتا تخمدان هام کیست کوچولو دارم...گفت باردار میشی ولی دیر و اینا...نمیدونم این نوع کیست چیه...

عکس سونو دارم ولی متوجه نمیشم

پریود نشدم پونزده روز رفتم دکتر آمپول زد شدم...

قرص دوفامد داد برای تنظیم پریودی مصرف کردم دو دوره..

دوره اول ۷ روز بعد از قطع قرص پریود شدید داشتم...

دوره دوم ۲ روز بعد از قطع قرص پریود شدم...اما خیلی متفاوت تر از همیشه...

کلا ۵ روز طول کشید...

دو روز اولش اومد نه کم بود نه زیاد ولی خیلی چسبناک بود خونش یادم نیست دقیق چه رنگی بود ولی مثل مخاط بینی که خونی بشه اینطوری بود و یه ذره لخته های کوچولو اندازه ماش اومد و دیگه نیومد...

از نیمه های روز سوم کم شد و بعدش قطع شد تا نیمه های روز چهارم و از بعدش فقط لکه اومد...

این رو هم بگم من کلا پریودام نامنظم بوده اولی تا حالا و تازگیا فهمیدم کیست کوچولو هم دارم

دو هفته قبل از این پریودی این مدلی این‌باره علائم شدید بارداری دارم و هنوزم بعد از اتمام این پریود این مدلی علائم شدید بارداری داره دیوونم میکنه...

سه بار بیبی چک زدم منفی بوده...

پریود نیستی یا نزدیکش نیس؟ مال منم گاهی میشه میگن طبیعیه ولی اگه حساس شدی آزمایش بده

من دکتر گفته یه عالمه تو دوتا تخمدان هام کیست کوچولو دارم...گفت باردار میشی ولی دیر و اینا...نمیدونم این نوع کیست چیه...

عکس سونو دارم ولی متوجه نمیشم

پریود نشدم پونزده روز رفتم دکتر آمپول زد شدم...

قرص دوفامد داد برای تنظیم پریودی مصرف کردم دو دوره..

دوره اول ۷ روز بعد از قطع قرص پریود شدید داشتم...

دوره دوم ۲ روز بعد از قطع قرص پریود شدم...اما خیلی متفاوت تر از همیشه...

کلا ۵ روز طول کشید...

دو روز اولش اومد نه کم بود نه زیاد ولی خیلی چسبناک بود خونش یادم نیست دقیق چه رنگی بود ولی مثل مخاط بینی که خونی بشه اینطوری بود و یه ذره لخته های کوچولو اندازه ماش اومد و دیگه نیومد...

از نیمه های روز سوم کم شد و بعدش قطع شد تا نیمه های روز چهارم و از بعدش فقط لکه اومد...

این رو هم بگم من کلا پریودام نامنظم بوده اولی تا حالا و تازگیا فهمیدم کیست کوچولو هم دارم

دو هفته قبل از این پریودی این مدلی این‌باره علائم شدید بارداری دارم و هنوزم بعد از اتمام این پریود این مدلی علائم شدید بارداری داره دیوونم میکنه...

سه بار بیبی چک زدم منفی بوده...

من دکتر گفته یه عالمه تو دوتا تخمدان هام کیست کوچولو دارم...گفت باردار میشی ولی دیر و اینا...نمیدونم ...

کیستت حل نشده خب عزیزم لابد . مشکلای اینطوریو پشت گوش ننداز ‌در کل من شنیدم اگه بیشتر از دو سیکل پریودی منظم نشه مشکلی هست اگه دکترت خیلی پیگیر مشکلت نیس عوضش کن بشم بگو که درد سینه داری . ازدواج کردی ؟

کیستت حل نشده خب عزیزم لابد . مشکلای اینطوریو پشت گوش ننداز ‌در کل من شنیدم اگه بیشتر از دو سیکل پری ...

ممنون عزیزم

آره متاهلم

من دکتر گفته یه عالمه تو دوتا تخمدان هام کیست کوچولو دارم...گفت باردار میشی ولی دیر و اینا...نمیدونم ...

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه و به سلامتی برسی و باردار بشی.

من فک کنم بخاطر همین چیزا سینه هات درد میگیره میخوای با دکترت در میون بذار 

ولی حتما برو دکتر اگه این افاقه نکرد یه دکتر بهتر پیدا کن

ممنون عزیزم

ان شاءالله شما هم بهترینا براتون رقم بخوره

الان یه علائم دیگه هم هی خودشو نشون میده کمرم و باسن و گاهی واژن تیر میکشه...مقعد هم تیر میکشه یهو

سمت راست شکمم...پایینش تیر میکشه...

بازو سمت راستم ساق پای راستم هم تیر میکشه