2777
2789
عنوان

خونه مادر رفتن !!

1356 بازدید | 46 پست

خانما لطفا راهنمایییم کنین خیلی به کمک ومشاوره نیاز دارم 

حدود دوماه رفتم خونه خودم خونه وزندگی رو دوست دارم منتها یه مشکل دارم مادرم صبح که بیدار میشه یه راست بهم زنگ میزنه ومیگه بیا خونه ما من واقعا کلافه شدم وهروز مجبور برم شوهرمم دیگه خسته شده هروز غر میزنه

اگه نرم ناراحت میشه وباید هروز اسنپ بگیرم برم 

من مادرمو دوست دارم ولی میخوام هفته ایی یبار یا حداکثر دوبار برم ولی نمیشه لطفا بگین چیکار کنم اخه 

😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی نکرده ی روز نباشه حسرت شو میخوری ک چرا نرفتی چ اشکال داره روزی ۲ ساعت برو وقت ناهار برگرد&nbs ...

ربطی نداره اخه هر روز ادم از کارش میمونه.. 

الان من شوهرم خونه هم نیست ماموریت بازم نمیتونم هر روز برم دوتا کوچه فاصلمون هفته ای یبار میرم از کارم میمونم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

سلام من ازاول عر‌وسیم یعنی ازسال۸۷  تاحالا که پسرم ۱۳ سال و‌پنج ماهه هست چند هفته یه بار رفتم منزل پدرمرحومم یا پدرشوهرم نمیخوام مزاحم کسی باشم

شماهم به مادرت صمیمانه ومحترمانه بگو نمیتونی هرروز بری

خدایی نکرده ی روز نباشه حسرت شو میخوری ک چرا نرفتی چ اشکال داره روزی ۲ ساعت برو وقت ناهار برگرد&nbs ...

دوساعت قبول نمیکنه به کمتر قانع نیست میخواد بره جایی میگه بیا باهم بریم مشکل اینجاس که خواهری هم ندارم خیلی وابسته هس