2777
2789
عنوان

بعضی ها چقدر پسر ندیده ان

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 36 پست
چرا دکوری ابیه  اگه سونو گفته بود دختره ، می‌رفت لباس سرویس خواب صورتی می گرفت

اره والا 

من سر پسرم اول گفت دختر(بچه بزرگم دختره)ب خانواده شوهرم گفتیم همه ی جوری شدن ک دومین بچه هم دختره ،برا منوشوهرم مهم سلامتیش بود ک سالم بود،

دفعه بعد گفت پسر باز گف دختره 

دوباره گفت پسره 🤕🤕ینی هیچ معلوم نبود 

بچم وقتی رفتیم سیسمونی بگیریم براش چار دست لباس رنگ وسط خریدم دور قرمز،دور عسلی،دور نارنجی ،ی مغزپسته‌ای،ی سرهمی نارنجی کرم، پتو صورتی و زرشکی،کیف سبز و صورتی ،حوله سبز ،برس شونه قرمز😂😂😂  سزارین شدم دکترم گفت مبارکه پسره 😂😂😂😂مث قدیمی ها بعد دیگه شوهرم و مامانم ب بقیه گفتن بچه پسره  بعد تر دیگه رفتیم لباس اضافه کردیم براش 

این نمیخاستع کسی بفهمه بچه پسره

عزیزم اگه سونو گفته بود دختره که نمی رفت لباس همه چی پسرونه اونم آبی بگییره ، کمد آبی کی برای دختر م ...

ذهنت رودرگیرنکن 

مامان من وسایل بچه روآبی گرفت طرح هایی که دخترونه وپسرونه نداشت 

اتفاقاهمه مثل شمابهش گفتن اگه نمیدونستی که آبی نمیخریدی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای!!!  آدمهای احمق مثل علف هرز هستن، هرگز تموم نمیشن.

دقیقا هی تکثیر میشن

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

منم ی جاری دارم که خیلی ادعای روشن فکری و باکلاسی داره! هم سر بچه اول هم دوم تا ۷ ماهگی به هیچکس نگفت بارداره.برا هردوشون روزی که رفت بیمارستان گفت جنسیتشون چیه! خداییش این مسخره بازیا رو نمیفهمم.مگه ملت بچه ندیده ان که اینا اینجوری قایم میکنن از همه! میخوان بیان بچه های اینا رو بخورن؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دکوری ابیه  اگه سونو گفته بود دختره ، می‌رفت لباس سرویس خواب صورتی می گرفت

ن بعضیا واقعا فکر میکنن بگن بچشون پسره چشم میخورن خانواده شوهرمنم همینطورن اصلا درکشون نمیکنم هزار جور بلا از سمت پسراشون سرشون میاد بازم پسرپرستن