2821
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 42 پست
اصل نیاز نبود بدی فرش و پتو رو بشورن با اسپری هم حل میشه بعدشم انقددررررر شپش ریزه ک به راحتی روی مب ...

من وسواس دارم بشدت ترسو،بخدا کلی پتو رو با اب داغ داغ شستم کل پوست و پاو دستم اذیت شدن،نمیدونم اسم اسپری چی هست؟شپش مرده رو روی مبل دیدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای وای چ بد چیکار کردی راحت شدی از دستش یا ن

آره،هرروز میرفتم حموم و کلی موهامو زیر دوش شونه میزدم،کسی هم نبود ک بخواد سرمو نگا کنم،منم میرفتم حموم همش،زیر دوش شونه میزدم تا اینکه تموم شدن خیرندیده ها

مگه حموم نمیرن بهداطت رعایت نمیکنن؟قدیم میگیم شامپو نبود الان که هزار نوع شامپو اومده اب هست حموم گر ...

من همه کاری کردم مثلا قبل و بعدش حموم میرفتم فایده نداشت گرفتم

ولی خب چون رو زمین خوابیدم گرفتم 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
عزیزم شپش ربطی به کثیفی نداره. اینو بارها گفتن.

جدا؟؟فکر میکردم بهداشتو رعایت نمیکنن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

برعکس،من روزی دوسه بار میرم حموم،چون باردارم یکم داغون شده اوضاعم،یکسره میرم حموم،ولی ی شب جایی دعوت ...

خب دیگه همون یکی داشته به توهم منتقل کرده حرف من اینه اونی که از کسی نگرفته چجوری شپش میگیره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ