2821
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 42 پست
والا من ۲۵ سالمه تازه دیدم

اینایی شپش میگیرم فکر کنم ماهی یه بار هم حموم نمیرن🥴🥴🥴

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حموم نمیرن بهداطت رعایت نمیکنن؟قدیم میگیم شامپو نبود الان که هزار نوع شامپو اومده اب هست حموم گر ...

فک نمیکنم ب نظافت باشه یکی مثلا ماهر روز حمام میریم هرروز حارو شستن نظافت،اما پسرم مبتلا شده ک سری کچل کردم،اما اون خانوم ک شپش داره خیلی عادی زندگیشو میکنه یه خروار مو هم داره

مگه حموم نمیرن بهداطت رعایت نمیکنن؟قدیم میگیم شامپو نبود الان که هزار نوع شامپو اومده اب هست حموم گر ...

عزیزم شپش ربطی به کثیفی نداره.

اینو بارها گفتن.

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
خدا کمکت کنه،پاک شدی یا ن

اصل نیاز نبود بدی فرش و پتو رو بشورن با اسپری هم حل میشه بعدشم انقددررررر شپش ریزه ک به راحتی روی مبل دیده نمیشه مگ چقدر دقت کنی

فقط سعی کن از اسپری اش استفاده کنی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اصلا ربطی به نظافت نداره اکثر کسایی ک میگیرن قربانی دیگرانن ک اونم قربانی دسته دیگ

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اینایی شپش میگیرم فکر کنم ماهی یه بار هم حموم نمیرن🥴🥴🥴

برعکس،من روزی دوسه بار میرم حموم،چون باردارم یکم داغون شده اوضاعم،یکسره میرم حموم،ولی ی شب جایی دعوت بودیم برا خواب نزاشتن بیایم خونه مون😒فرداش دیدم شپش گرفتم🤦

امکان داره ک تو خونه هم باشه،جارو برقی بکش همه جارو ،خودتم رفتی حموم تو حموم موهات رو شونه بزن،ازین ...

فرش اینامو شستم سری ،خودمم بطور کامل سه روز چک کردم شکر خدا اصلا نبود