2777
2789
عنوان

چیکار جنین وزن‌بگیره قبل زایمان؟

119 بازدید | 19 پست

دخترا ۳۵ ۳۶ هفتم ولی وزنش ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ زده

دکتر گف کمه

چیکار کنم چی بخورم؟

دخترام ۳ونیم بودن موقع زایمان وزن خودمم تو بارداری تا هشتادو خورده ای میرفت الان هنوز ۷۵کیلوم

میترسم پسرم ریز بمونه

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

چرا آنقدر کم ..راستی عزیزم از تعیین جنسیت سر درمیاری ..

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلیم واسه وزن گیری خیلی خوبه 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

مگه میشه ۳۵ هفته ۱۶۰۰؟

خیلی کمه ها مطمئنی؟

من دو هفته اس زایمان کردم پسرم وزنش کم بود هفته ۳۹ ۲۸۰۰ شد.خیلی خوردم پروتئین و سویق و ....ولی زیاد بالا نرفت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چرا آنقدر کم ..راستی عزیزم از تعیین جنسیت سر درمیاری ..

نمیدونم🥲🥺

برا تعیین جنسیت تو نت سرچ کن با نخ سوزن میاره برات که اگه دایره باشه چیه صاف تکون بخوره چیه منکه درست بود بعدم سونوم مشخص شد

ببین من تو ۳۲هفته بودم یک خورده ای بود خیلی بستنی خوردم تا شد دو خورده ای شما بنظرم به خودت تا میتون ...

خداکنه وزن‌بچم بره بالا

مگه میشه ۳۵ هفته ۱۶۰۰؟ خیلی کمه ها مطمئنی؟ من دو هفته اس زایمان کردم پسرم وزنش کم بود هفته ۳۹ ۲۸۰۰ ...

اره تو سونوم نوشته بود

دکترم مولتی ویتامین داد و گف به خوراکت برس ولی کلا از اول این بارداری وزن خودم و بچه کم بالارفت

نمیدونم🥲🥺 برا تعیین جنسیت تو نت سرچ کن با نخ سوزن میاره برات که اگه دایره باشه چیه صاف تکون بخوره ...

با حلقه امتحان کردم ...ممنون گلم

خوب دکترتون بایدبهتون قرص تقویتی مثل مولتی ویتامین میدادیاشیرخشک بعضی دکتراتجکیزمیکنن

مولتی داد و گف خوراکتو مقوی کن

ولی بازم‌ نمیدونم چیکار کنم

اره تو سونوم نوشته بود دکترم مولتی ویتامین داد و گف به خوراکت برس ولی کلا از اول این بارداری وزن خو ...

دکتر من که میگفت فقط استراحت کن .آنوکسا هم داد برای خونرسانی بهتر که من نزدم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
۱۶۰۰ یا ۲۶۰۰؟ لیدی میل بستنی کباب ماشعیر اجیل بخور تو سونو خونرسانی خوب بوده؟

۱۶۰۰ زده بود

خودمم از اول بارداریم تا الان کلا ۵کیلو بالا رفتم