2777
2789

از این ابرسان کاسه ای کامان. رنگ بنفشش خیلی خوب بود برا من . قیمتشم ۶۹ 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوتروژینا ک عالیه اما فک کنم الان ۴۵۰ ۵۰۰عه اصلااا باهاشجوشنمیزنی هاینس هم خیلی ارزونه و با کیفیت

شما پوستت چربه؟؟نوتروژینا فاقد چربیه؟روزی یبار میزنی اونوقت یبار بخری چند وقته تموم میکنی؟

شما پوستت چربه؟؟نوتروژینا فاقد چربیه؟روزی یبار میزنی اونوقت یبار بخری چند وقته تموم میکنی؟

نمیدونم اما من پوستم خیلی چرب بود هر آبرسانی میزدم جوش میزدم ولی نوتروژینا عالیه 

آخه نمیدونم دقیقا بعد چند وقت تموم میشه شاید دو ماه شاید ۴ ماه شاید ۶ ماه

نمیدونم اما من پوستم خیلی چرب بود هر آبرسانی میزدم جوش میزدم ولی نوتروژینا عالیه  آخه نمیدونم ...

عزیزم شمام واتر ژل آبرسان نیتروژینا رو میزنی  یا کرم آبرسان نیتروژینا؟؟