2777
2789

من نداشتم ولی تقریبا دو سه روز طول می‌کشه ...خون ریزی نیست ...لک های قهوه و صورتیه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم ۳ روز حجمش خیلی خیلی کم رنگش صورتی

من چهار روز مونده به موعدم

دیشب تو سرویس خیلی ببخشید ترشح قهوه ای دیدم که تا امروز صبح خبری نبود و قطع شد

دوباره صبح خیلی ببخشید بعد از ادرار دوباره ازم یه ذره ترشح قهوه ای دیدم

میتونه لانه گزینی باشه؟

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹
من بچه اولم ۲۰ روز بعد از تاخیر پریودی لک لانه گزینی به رنگ قرمز خیلی روشن دیدم بچه دوم شش روز مونده ...

درد هم داشتید؟

من درد های پریودی داشتم صبح بدون هیچ خونی

که الان درد هم ندارم و قطع شد

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹
من چهار روز مونده به موعدم دیشب تو سرویس خیلی ببخشید ترشح قهوه ای دیدم که تا امروز صبح خبری نب ...

معمولا اره ۳ یا ۴ روز مونده به موعد میاد،اره امکانش خیلی زیاده سعی کن گرمی نخوری و فعالیت سنگین نکنی

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت